ÎNŞELĂTORIE cu maşini Dacia Logan în numele Loteriei Române, la loz în plicCompania Nationala „Loteria Romana” S.A. atrage atentia jucatorilor cu privire la faptul ca, in ultima perioada, s-au inmultit cazurile de persoane, in special varstnice, care au fost inselate de catre indivizi necunoscuti cu lozuri in plic falsificate, cu premii constand in autoturisme DACIA LOGAN.

INSELATORIE cu masini Dacia Logan in numele Loteriei Romane, la loz in plic (Foto adevarul.ro)
ÎNŞELĂTORIE cu maşini Dacia Logan în numele Loteriei Române, la loz în plic (Foto adevarul.ro)

Loteria Romana precizeaza ca produsele de tip loz instant se cormercializeaza exclusiv in spatiile autorizate de C.N.L.R. (agentii proprii, agentii mandatare, punctele de vanzare autorizate din cadrul retelelor Carrefour, Inmedio si Tabac Xpress) si numai de catre lucratorii comerciali care opereaza si pe terminalele de jocuri loto.
Totodata, in prezent, Loteria Romana nu detine in portofoliul de produse niciun loz care sa ofere drept premiu autoturisme, anunta compania.

Pentru orice nelamurire si informatii suplimentare, jucatorii sunt rugati sa se adreseze angajatilor Loteriei Romane din agentiile loto sau Biroului Comunicare si Protocol (tel. 0372.137.351, mail pr@loto.ro).

Etichete: Dacia Logan, Loteria Română, loz în plic, premii

0/1 COMENTARII
Cris
22 Feb 17:13
+0
VOTURI
-0
De ce ar cumpara romanii lozuri daca nu sunt premii in masini, nu inteleg?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h