Inspecție neanunțată la Pasajul Mihai Bravu: Cum merg lucrărileIn urma unei inspectii neanuntate a Primarului General Sorin Oprescu, s-a constatat ca pe santierul pasajului Mihai Bravu se lucreaza si lucrarile avanseaza, informează Primăria.

Prezent la lucrările de la Pasaj, pe 11 octombrie, Primarul general Sorin Oprescu a spus că primul pod ar trebui să fie finalizat în luna martie, urmând să se înceapă lucrările și la cel de-al doilea pod, care este paralel cu primul, dacă va permite vremea.

Termenul de finalizare a lucrării trecut pe pancartele de la șantier este decembrie 2014. Costul lucrării este de 126 milioane de lei, plus TVA.

Fotografiile care arată stadiul actual al lucrărilor au fost postate de mai mulţi internauţi pe forum.metrouusor.com.

Sursa foto: Marian Andrei, icelexy, Albert Florescu, Budy187 - forum Metrousor

După o procedură greoaie care a durat aproape patru luni, Primăria Capitalei a ales asocierea de firme Astaldi SpA - Astalrom SA să finalizeze lucrările începute de firma Romstrade a baronului asfaltului, Nelu Iordache. Ulterior, după ce au fost abandonate aproape un an, lucrările la pasajul Mihai Bravu - Văcăreşti au fost reluate în luna august, potrivit reprezentanților Primăriei Generale.

Etichete: lucrări, pasajul Mihai Bravu, realitatea, Sorin Oprescu

0/7 COMENTARII
silviu
24 oct 16:12
+0
VOTURI
-0
Oprescu a spart sistemul corupt al lui Videanu Bordureanu. Si da, Oprescu face!
Andreea
24 oct 15:59
+0
VOTURI
-0
Sorin Oprescu ce a promis a realizat. Vezi Pasajul Basarab, Arena Nationala, scoli si spitale. La Mihai Bravu se lucreaza!
Oprescu
24 oct 00:26
+0
VOTURI
-0
Bey, eu m am dus acolo s al verific pe Solomon Wigler zis moni, pe care eu l am pus sef peste lucrare dar asta fura doar pentru el nu imi aduce mie si lui Mircica partea. Moni mangleste doar pentru el..def evreu veritabil..
vlad
23 oct 22:43
+0
VOTURI
-0
Mda, "inspectie surpriza" :)) facuta cu presa??? Trebuiau sa opreasca si cativa km mai incolo pe Mihai Bravu, la Piata Muncii/Hurmuzachi, sa vada cum lucreaza doar 2-3 oameni. Cand ma gandesc ca pentru niste placi de pus pe jumatatea neterminata, se platesc 10 milioane de euro ma ingrozesc.
maricel
23 oct 21:33
+0
VOTURI
-0
Solutia nu este in pasaje si investitii imense in infrastructura pentru masini. Solutia este in biciclete si transportul in comun. Urasc masinile! MI-au omorat copilul pe trecerea de pietoni.
florin
23 oct 17:12
+0
VOTURI
-0
O sa rupa Calea Vacaresti daca incep lucrarile in paralel la ambele poduri. Dar macar sa le termine odata...
ggg
23 oct 16:34
+0
VOTURI
-0
pe cand splai A1 ? sau macar pasajul + intersectia splai - virtutii ... ar rezolva temporar niste cozi ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE