Inspectoratul Şcolar Bucureşti: Se organizează SERBĂRI DE HALLOWEEN în şcoli. Nimeni nu le interzicePurtătorul de cuvânt al ISMB anunţă că serbarea de Halloween nu a fost interzisă în şcolile din Bucureşti, nici de inspectorat, nici de direcţiune.

Inspectoratul Scolar Bucuresti: Se organizeaza SERBARI DE HALLOWEEN in scoli. Nimeni nu le interzice
Inspectoratul Şcolar Bucureşti: Se organizează SERBĂRI DE HALLOWEEN în şcoli. Nimeni nu le interzice
Foto: adevarul.ro

Bloggerul Cetin Ametcea a relatat, pe arhi.ro, că la o şcoală din Bucureşti a fost interzisă serbarea de Halloween.

Conform sursei citate, este vorba de Școala Nr. 12 din Sectorul 1, unde, "în urma unei „informări" trimise inspectoratului școlar al Sectorului 1 şi MEC de APOR- Asociația Părinți pentru Ora de Religie , conducerii şcolii i-a fost interzisă la ședința cu inspectorii organizarea în şcoală a oricăror manifestări de Halloween 2015".

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a declarat pentru B365.ro că aceste serbări nu au fost interzise în nicio şcoală din Capitală.

"Nu putem interzice, e o joacă, o activitate pe placul copiilor, o activitate care nu afectează orele de curs. Inspectoratul Şcolar nu poate interzice serbările, şi nici direcţiunea.", a declarat Marian Banu, purtător de cuvânt ISMB.

Conform sursei citate, situaţia menţionată de blogger are la bază o adresă înaintată de Comitetul de Părinţi Inspectoratului Şcolar al Sectorului 1,  prin care solicită o părere referitoare la serbarea cu pricina. Totodată, profesoară de religie din şcoală nu este de acord cu această sărbătoare. Subliniază însă că interzicerea relatată de acesta "nu are fundament" şi că vor fi organizate serbări de Halloween, inclusiv la Şcoala nr. 12 din Sectorul 1.

Etichete: Halloween, halloween 2015, serbare halloween, serbare scoala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE