Inspectorii vamali din Sculeni au descoperit 1200 de fiole de testosteron într-un AudiMinisterul de Finanțe anunță, printr-un comunicat de presă, că inspectorii din Biroul Vamal de Frontieră din Sculeni au descoperit 1.294 de fiole de testosteron, ascunse într-un Audi deținut de un cetățean moldovean.

Inspectorii vamali din Sculeni au descoperit 1200 de fiole de testosteron intr-un Audi
Inspectorii vamali din Sculeni au descoperit 1200 de fiole de testosteron într-un Audi
Foto: realitatea.net

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Sculeni au descoperit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat, în conducta de admisie a motorului unui autoturism marca Audi A8, cantitatea de 1.294 bucăţi fiole testosteron E 1ml, soluţie injectabilă. Incidentul a avut loc pe 21 ianuarie, fiolele fiind marca Balkan Pharmaceuticale.

Mașina este deținută de un cetățean moldovean, care se deplasa pe ruta MD-RO.

Persoana implicată în săvârşirea faptei a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu prevederile art. 17 alin.(2) si art. 23 alin.(1) din Legea nr.104/2008, privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc (cu modificările si completările ulterioare), autoritatea vamală procedând şi la reţinerea în vederea confiscării a autoturismului marca Audi A8, in conformitate cu prevederile art. 653 alin.(2) din H.G.707/2006, cu modificările si completările ulterioare.

Etichete: sculeni, testosteron, vama

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE