Instituţiile culturale din subordinea PMB au cheltuit aproximativ 90 de milioane de euro în 11 luniInstituţiile culturale din subordinea municipalităţii au cheltuit aproximativ 90 de milioane de euro în primele 11 luni ale acestui ani, informează Primăria Capitalei, bugetul total alocat pentru 2017 fiind de peste 113 milioane de euro.

Primaria Bucuresti
Primaria Bucureşti
Foto: cetateanul.net

Potrivit municipalităţii, până în prezent, au fost cheltuiţi 90 de milioane de euro (421.756.000 de lei), din care peste 48 de milioane de euro (221.765.000 de lei) pentru cele 14 teatre şi instituţii de spectacol din subordine: Teatrul de Comedie, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Teatrul C.I. Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creangă; Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, Teatrul Tineretului Metropolis, Teatrul Excelsior, Teatrul Masca, Teatrul Stela Popescu, Teatrul Dramaturgilor şi Circ&Variete Globus Bucureşti şi Opera Comică pentru Copii.

De asemenea, CREART a cheltuit în jur de 12 milioane de euro (55.406.000 de lei), ARCUB a cheltuit aproximativ 9,5 milioane de euro, Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic - peste 12 milioane de euro (55.819.000 de lei), iar muzeele - peste 9,7 milioane de euro (44.778.000 de lei).

„Mai mult decât atât, aceste sume au fost cheltuite nu numai pentru plata evenimentelor, ci şi pentru plata utilităţilor, a salariilor (pentru aproximativ 2.000 de angajaţi) pentru reparaţii şi investiţii, cheltuieli de funcţionare a instituţiilor, precum şi pentru diverse proiecte culturale", precizează Primăria Capitalei.

Bugetul aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pentru instituţiile culturale din subordinea municipalităţii pentru anul 2017 este de peste 113 milioane de euro (523.367.000 de lei), ceea ce înseamnă aproximativ 10 la sută din bugetul primăriei, „procent rezonabil pentru o capitală europeană".

Etichete: buget, buget PMB, pmb, Primăria Bucureşti

0/1 COMENTARII
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:21
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE