Instructor auto, acuzat că cerea şpagă ca să ajute şoferii să-şi ia ilegal permisulBărbatul e acuzat că, pe 29 octombrie, i-a pretins unei femei suma de 300 de euro pentru a-şi folosi influenţa faţă de poliţistul examinator din cadrul Biroului Examinări Auto al S.R.P.C.I.V. – Bucureşti, cu care aceasta urma să susţină, în aceeaşi zi, proba practică a traseului pentru obţinerea permisului de conducere auto categoria C.

Barbatul e acuzat ca a primit o spaga de 300 de euro si doua de 250 de euro
Bărbatul e acuzat că a primit o şpagă de 300 de euro şi două de 250 de euro
Foto: jurnalul.ro

Femeia n-a vrut atunci să-i plătească şpaga, însă, după ce a picat testul de conducere şi după ce, pe 24 noiembrie, instructorul auto Constantin Dincă i-a propus "oferta" din nou, i-a oferit 300 de euro în dimineaţa zilei de 26 noiembrie, înainte de susţinerea probei.

După susţinerea probei, femeia a fost declarată promovată, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Instructorul e acuzat că a mai luat şi de la alte două persoane câte 250 de euro pentru a-şi folosi influenţa faţă de poliţiştii examinatori cu care aceştia urmau să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere categoria CE. 

Dosarul a fost trimis Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o durată de 29 de zile, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Direcţia Generală Anticorupţie.

Etichete: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

0/1 COMENTARII
DAS SS
24 feb 19:45
+0
VOTURI
-0
BINE CA A FOST PRINS UN INSTRUCTOR SPAGAR DAR CU POLITAIUL SPAGAR CUM RAMANE CA PRACTIC EL E DAT PERMISUL FALS PE SPAGA SI A OFICIALIZAT SPAGA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE