ROMÂNIA S-A CALIFICAT LA EURO 2016 după ce A ÎNVINS INSULELE FEROE CU 3-0INSULELE FEROE VS ROMÂNIA SCOR FINAL 0 - 3, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2016, după ce a învins INSULELE FEROE. România a marcat 3 goluri în poarta celor din INSULELE FEROE şi s-a calificat astfel la EURO 2016.

INSULELE FEROE VS ROMANIA, MECI IN PRELIMINARIILE EURO 2016, AZI, LIVE LA TV
INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, AZI, LIVE LA TV
Foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. România s-a calificat la Euro 2016 după ce a învins, duminică, în deplasare, cu 3-0 reprezentativa Insulelor Feroe. "Tricolorii" au terminat pe locul 2 în Grupa F, cu 20 de puncte, după Irlanda de Nord, 21 de puncte. România nu s-a mai calificat la un turneu final de la Euro 2008.

Budescu a fost jucătorul care a adus liniştea suporterilor naţionalei României, care începuseră să aibă mari temeri în privinţa calificării la EURO 2016, după ultimele prestaţii ale tricolorilor. Încă din minutul 4 al partidei din Feroe, atacantul Astrei a adus golul care a adus România în avantaj pe tabelă, pentru prima oară în meciurile jucate în ultima jumătate de an.

Budescu a marcat de două ori la Thorshavn, a mai punctat o dată şi Maxim, în minutul 86, iar România a obţinut o victorie confortabilă, cu 3-0, care nu a avut în ea nimic din chinul pe care l-au trăit jucătorii şi microbiştii români în ultimele luni.

România se califică astfel din nou la un turneu final al Campionatului European, după opt ani, precedenta prezenţă consemnându-se la EURO 2008, din Elveţia şi Austria, când am fost într-o grupă de foc, cu Franţa, Olanda şi Italia.

România se afla pe locul 2 în grupă, după scor 1-1 cu Finlanda. Naţionala de fotbal s-a aflat, practic, la 90 de minute de calificarea la EURO 2016.

Selecţionerul naţionalei, Anghel Iordănescu, a declarat, după meciul cu Finlanda, că regretă că ţara noastră depinde de ultimul meci.

INSULELE FEROE - ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. Pentru meciul de duminică seară, Iordănescu a decis să revină la formula clasică, cu doi închizători, și a făcut patru schimbări în prima echipă: au intrat în Mățel, Pintilii, Popa și Budescu și au ieșit Papp, Keșeru, Chipciu și Sînmărtean.

INSULELE FEROE - ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV.

Echipa de start a României, potrivit Dolce Sport:

Tătărușanu - Mățel, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Budescu, Torje - Stancu

Echipa probabilă a Insulelor Feroe:

Nielsen - Naes, Fero, Nattestad, Davidsen - Joensen, Jakobsen, Baldvinsson, Hansson, Bartalsstovu - K. Olsen

INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. Naţionala de fotbal a României joacă azi în preliminariile EURO 2016. Rezultatul acestui meci contează pentru calificarea României la EURO 2016, în contextul în care ţara noastră este pe locul 2 în grupă. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul INSULELE FEROE - ROMÂNIA are loc AZI, DUMINICĂ, 11 OCTOMBRIE 2015, de la ora 19.00. Cine transmite meciul: Meciul INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, va fi transmis LIVE LA TV de TVR 1.

Etichete: cand e meciul, cine transmite meciul, CINE TRANSMITE MECIUL LA TV, EURO 2016, la ce oră e meciul, LIVE la TV, meci România – Insulele Feroe, preliminariile EURO 2016, ROMÂNIA VS INSULELE FEROE, ROMÂNIA-INSULELE FEROE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE