Întâlnire de URGENŢĂ la Ministerul Economiei pentru RADET. Ce se întâmplă cu căldura în CapitalăBucureştenii ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, d eluna viitoare, din cauza datoriilor acumulate de RADET şi ELCEN, anunţă realitatea.net, după întâlnirea care a avut loc marţi seară la Ministerul Economiei. 

Primaria Capitalei imprumuta 248 de milioane lei de la Trezorerie, pentru caldura si apa calda
Primăria Capitalei împrumută 248 de milioane lei de la Trezorerie, pentru căldura şi apă caldă
Foto: realitatea.net

Pe de-o parte RADET nu poate remedia avariile majore fiindca are din nou conturile blocate total. Pe de alta parte ELCEN nu a obtinut cele 300 de milioane de lei necesare achitarii datoriilor la furnizorii de gaze, care anunta ca vor sista livrarile din noiembrie. Iar asta inseamna ca bucurestenii vor ramane si fara caldura si fara apa calda.

La Ministerul Energiei a avut loc o intalnire de urgenta aseara. RADET are din nou poprire 100% pe conturi, pusa de ELCEN, iar in cazul unei avarii majore e posibil sa nu aiba cum interveni.
ELCEN nu a reusit sa obtina cele 300 de milioane de lei pentru achitarea datoriilor acumulate la furnizorii de gaze.

Romgaz a anuntat ca ELCEN are termen pana la data de 15 noiembrie sa achite datoria, altfel sisteaza livrarea de gaze. Asta ar insemna ca, din 16 noiembrie, Bucurestiul ramane si fara apa calda si fara caldura.

Sursa: realitatea.net

Etichete: apă caldă, Bucureşti, căldură, ELCEN, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE