Întâlnire Dragnea-Tăriceanu, la sediul PSD. Oprea, la UNPR: "Nu semnăm azi protocolul"Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit miercuri, la sediul central al partidului, cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu
Liviu Dragnea si Călin Popescu Tariceanu

Discuțiile dintre Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate, potrivit unor surse, fiind abordată și în cadrul unor ședințe tehnice care au avut loc anterior la nivelul conducerii social-democraților.

Un protocol intre PSD si UNPR ar fi trebuit semnat miercuri dimineata, dar evenimentul a fost amanat.

La scurt timp dupa ce Dragnea a parasit sediul, a plecat si Gabriel Oprea din sediul UNPR, care se afla in aceeasi curte, dar fara ca cei doi sa se intalneasca.

CITEŞTE ŞI Semnarea protocolului de colaborare dintre PSD şi UNPR, AMÂNATĂ. Dragnea: "E o zi complicată" UPDATE

Gabriel Oprea le-a declarat jurnaliştilor că protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat "cât mai curând".

"Astăzi nu (nu se semnează protocolul — n.r.). Cât mai curând", a afirmat Oprea la plecarea de la sediul UNPR, întrebat dacă protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat în cursul zilei de miercuri, așa cum se anunțase inițial.

 

Liderul progresiștilor a avut miercuri o întrevedere, la sediul UNPR, și cu deputatul Sebastian Ghiță.

 

Deputatul a explicat că a avut o simplă întâlnire cu Oprea. "Am avut o întâlnire cu domnul ministru, nimic special. (...) Pur și simplu eram în zonă, i-am dat un telefon și ne-am văzut două minute", a spus Ghiță la ieșirea de la UNPR. La remarca jurnaliștilor că Gabriel Oprea nu mai este în prezent ministru, deputatul a spus: "A fost ministru. Așa este politicos să te adresezi".

 

Întrebat dacă vrea să se înscrie în UNPR, Ghiță a răspuns: "Nu am aceste opțiuni acum".

 

 

 

 Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, gabriel oprea, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE