Întârzieri de până la o oră la decolare pe aeroporturile din CapitalăPe aeroporturile din Capitala se inregistreaza intarzieri la decolare de pana la o ora din cauza conditiilor meteo (Foto: tion.ro)
Pe aeroporturile din Capitală se înregistrează întârzieri la decolare de până la o oră din cauza condițiilor meteo (Foto: tion.ro)

La această oră, pe aeroporturile internaţionale Henri Coandă - Otopeni şi Băneasa - Aurel Vlaicu, se circulă în condiţii de ninsoare şi viscol. Aeronavele programate să plece de pe Băneasa înregistrează întârzieri de o oră la decolare, iar cele de pe Otopeni pleacă cu 40 de minute mai târziu, în ciuda faptului că operaţiunile de dezăpezire se fac fără oprire.

”În acest moment nu avem zboruri anulate pe niciunul dintre cele două aeroporturi. Avem însă o cursă care trebuia să ajungă la Sofia, dar nu a mai reuşit, din cauza condiţiilor meteo din Bulgaria, şi a aterizat la noi”, a declarat, în direct la Realitatea TV, Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al companiei Aeroporturi Bucureşti.

Etichete: aeroport, Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Otopeni, decolare, întârzieri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE