Întârzieri de peste 400 de minute la trenurile spre Bucureşti din cauza unui furt de proporţii de fier vechiToate cele 18 trenuri care au circulat in aceasta dimneata pe ruta Bucuresti – Ploiesti au inregistrat intarzieri cumulate de 417 minute datorita unui furt de proportii produs azi noapte
Toate cele 18 trenuri care au circulat în această dimneaţă pe ruta Bucureşti – Ploieşti au înregistrat întârzieri cumulate de 417 minute datorită unui furt de proporţii produs azi noapte

Persoane încă neidentificate au reuşit să sustragă 130 de relee din componenţa instalaţiei de dirijare a traficului pe relaţiile Ploieşti Est – Ploieşti Sud şi Crivina – Brazi. Acest lucrtu a dus la înregistrarea unor întârzieri majore la sosire în staţia Bucureşti Nord a tuturor trenurilor care sosesc şi pleacă din sau spre Moldova şi Ardeal.

CFR a trimis încă de dimineaţă echipe de intervenţie feroviare pentru a înlocui componentele feroviare sustrase şi de remediere a defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului, în urma furtului. Până la finalizarea lucrărilor de remediere a defecţiunilor şi de înlocuire a celor 130 de relee sustrase, toate trenurile sosesc şi pleacă cu întârzieri din Gara de Nord, scrie adevarul.ro.

Dacă vor fi prinşi, hoţii vor fi sancţionati cu amendă de la 20.000 lei la 40.000 , şi vor achita, pe lângă amenda contravenţională, şi un tarif de despăgubire, în cuantum egal cu valoarea elementelor feroviare în cauză, şi a manoperei aferente.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că a luat măsuri pentru derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă şi fără întârzieri.

Etichete: Bucureşti, CFR, fier vechi, Gara de Nord, întârzieri trenuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE