INTERCEPTĂRI din dosarul antrenorului de handbal din București, trimis în judecată pentru VIOLÎntr-o interceptare din dosarul antrenorului de handbal din București, trimis în judecată pentru viol și corupere sexuală a minorilor, agresorul încearcă să convingă una dintre victime să nu plece la mama ei, în Spania, pentru că "ea acolo are alt bărbat, alt copil". 

INTERCEPTARI din dosarul antrenorului de handbal din Bucuresti, trimis in judecata pentru VIOL
INTERCEPTĂRI din dosarul antrenorului de handbal din București, trimis în judecată pentru VIOL
Foto: jurnalul.ro

Ion Țibru, antrenor la un club de handbal privat din Capitală, a fost trimis în judecată, miercuri, pentru săvârșirea a 27 de infracțiuni de viol și 3 infracțiuni de corupere sexuală a minorilor, față de șapte fete, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.  Acesta a fost arestat preventiv la finele lunii iunie, fiind acuzat de procurori că ar fi violat cel puțin șapte sportive minore.

Investigatorii spun ca antrenorul se imprietenea cu fetele si le cerea sa il sarute si sa ii declare dragostea. Iata ce i-a spus uneia dintre fete care voia sa plece la mama ei in Spania (interceptare telefonica):

TIBRU ION: (...)...si iti spun ceva iubita, da, suna misto, mama, Spania, chestii, figuri...asculta-ma ce iti spun... (...) ea acolo are alt barbat, are alt copil...ea s-a atasat de copilul acela...dar sa stii, mama ta pe acela il iubeste, copilul acela si barbatul acela, acolo e viata ei...la tine e vrajeala, ea daca te ia...vezi de treaba..."

TIBRU ION: Alo! Da iubita mea! Eu voiam sa-ti spun ca te iubesc enorm. Ca-mi lipsesti enorm, ca ma doare sufletul cand pleci de langa mine.(...)

Ca sa nu iasa nimic la iveala, Ion Tibru le cerea sa nu spuna nimanui ce se intampla, pentru ca altfel echipa si cariera lor sportiva se vor destrama.

„Cand i-am zis ca ma duc si nu m-am dus, m-a certat, ca de ce nu m-am dus, ca el se pregatise, ca m-a asteptat. M-a chemat la el acasa si nu am putut sa zic nu. Pur si simplu nu puteam sa refuz. Daca refuzam, insista prin diferite mijloace pana cand cedam (...)", a declarat una dintre victime.

Totul a ramas secret ani de zile pana cand una dintre copile le-a spus parintilor care au facut reclamatie la politie. Barbatul a fost prins in flagrant in apartamentul lui, impreuna cu o minora si se afla in arest preventiv.

Antrenorul de handbal nu a recunoscut cele 27 de acuzatii de viol, declarand ca fetele cu varste intre 11 si 13 ani au fost cele care i-au facut avansuri.

sursa: stiripesurse.ro

Etichete: antrenor handbal, interceptări, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE