Interlopi din clanul Duduianu, REŢINUŢI de poliţiştii bucureşteniMai mulţi interlopi,  membri ai clanului "Duduianu" au fost ridicaţi, joi, de poliţiştii din Bucureşti. 11 persoane sunt audiate în acest caz, patru fiind acuzate de şantaj şi cămătărie.

Interlopi din clanul Duduianu, RETINUTI de politistii bucuresteni
Interlopi din clanul Duduianu, REŢINUŢI de poliţiştii bucureşteni
Foto: gandul.info

Poliţia Capitalei a anunţat, printr-un comunicat de presă, că joi au fost făcute percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, 11 persoane fiind ridicate pentru audieri.

Oficiali din cadrul instituţiei susţin că este vorba despre membrii ai clanului "Duduianu", patru dintre ei având deja calitatea de suspecţi pentru şantaj şi cămătărie.

Sursele citate de mediafax.ro declară că membrii clanului îşi desfăşurau activitatea în zona casinourilor şi a jocurilor de noroc unde abordau clienţii şi le oferau sume de bani drept împrumut. Dobânda cerută ajungea şi la 40 la sută din sumă, iar cei care întârziau erau ameninţaţi, folosindu-se de notorietatea clanului Duduianu.

Nu este pentru prima dată când membrii din clanul "Duduianu" au probleme cu legea.

În februarie 2007, Tribunalul Bucureşti a decis, după audieri care au durat toată noaptea, arestarea a 20 dintre membrii ''Duduieni'' şi ''Carani'', alţi zece rămânând liberi pe perioada cercetărilor.

Membrii grupării acţiunau în grupuri de 4-5 persoane, înarmaţi cu arme albe (săbii, topoare), intrau în locuinţele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.

Etichete: Duduianu, interlopi Bucureşti, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h