Interlopul Adrian Corduneanu, zis şi Beleaua, a fost ARESTAT peventiv pentru 30 de zileUnul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, Adrian Corduneanu, va sta următoarele 30 de zile după gratii. El a primit mandat de arestare preventivă, magistraţii îl acuză că a şantajat un om de afaceri din Iaşi, de la care a obţinut sub ameninţări câteva mii de euro.

Interlopul Adrian Corduneanu, zis si Beleaua, a fost ARESTAT peventiv pentru 30 de zile (Foto romaniatv.net)
Interlopul Adrian Corduneanu, zis şi Beleaua, a fost ARESTAT peventiv pentru 30 de zile (Foto romaniatv.net)

Adrian Corduneanu (37 ani), zis "Beleaua", fusese condamnat în urmă cu o lună la 3 ani de închisoare cu executare, într-un dosar de fapte cu violenţă, comise în 2010, dar cum sentinţa nu era definitivă, el era cercetat în libertate.

Acum, angajatul unei firme de construcţii din Iaşi, aflat într-o funcţie de conducere, a depus o plângere împotriva lui şi a susţinut că Adrian Corduneanu şi un complice îl şantajau şi îl ameninţau să-i dea banii pe care-i face din vânzările firmei, scrie romaniatv.net.

"În perioada octombrie - noiembrie 2015, cei doi au obţinut în mod injust, prin constrângere, de la persoana vătămată, suma de 1.000 de euro şi 30.000 de lei. Începând cu data de 16 martie, ei şi-au reluat activitatea de constrângere a persoanei vătămate" - se arată într-un comunicat al procurorilor ieşeni.

Adrian Corduneanu a fost reţinut duminică seară, într-un bar din Iaşi, iar asupra să poliţiştii au găsit peste 11.000 de lei. În maşină au găsit alţi 6.000 de lei, bani care se pare că provin chiar din şantaj.

Etichete: adrian corduneanu, arestare, beleaua, interlop iasi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE