Interlopul care a bătut o salvamontistă, ARESTAT preventiv. Jandarmul, anchetat de ParchetInterlopul care a bătut o tânără într-un bar din Straja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost prezentat luni instanţei cu propunere de arestare. El a fost reţinut de poliţişti după ce a lăsat inconştientă o angajată a salvamontului şi l-a luat la bătaie şi pe bărbatul care a încercat să-i sară femeii în ajutor.  Jandarmul care a asistat la incident fără să intervină va fi cercetat de Parchetul Militar Timişoara.

Interlopul care a batut  o salvamontista in statiunea Straja ar putea fi arestat astazi
Interlopul care a bătut o salvamontistă în stațiunea Straja ar putea fi arestat astăzi

Constantin Palestrică, recidivistul care a agresat o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja (Hunedoara), va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei magistraţilor, informează România TV.

Palestrică a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, după ce poliţia l-a ridicat pentru cercetări. El a fost condamnat în 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat în 2013, notează siteul local voceastrăzii.com.

În ceea ce îl priveşte pe jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara "a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală. Jandarmul va desfăşura activităţi în altă structură până la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetări să se desfăşoare corect.

Duminică, o tânără salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de un interlop. Femeia a fost lovită cu pumnul în faţă sub privirile clienţilor unui local din staţiunea Straja. Un bărbat a încercat să intervină, însă şi el a fost agresat. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salvamont Lupeni vine să-i spună ceva interlopului Sorin Palesică, iar aceste o loveşte cu pumnul.

Femeia a leşinat în urma loviturilor primite şi a fost scoasă pe braţe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit acelaşi tratament. Victima se află în prezent în stare de şoc, după bătaia încasată. Potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

În momentul în care femeia a fost lovită cu pumnul, la masa agresorului se afla şi un subofiţer din cadrul jandarmeriei, însă acesta nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

Etichete: arestat, femeie, interlop, straja

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE