Interlopul Fane Spoitoru, înmormântat la cimitirul Bellu pe acorduri din filmul "Naşul"Interlopul Fane Spoitoru (Ion Titişor) a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti, sub privirile a mii de persoane şi pe acorduri muzicale din filmul "Naşul", relateaza Mediafax. Traficul auto a fost ieri îngreunat în Capitală din cauza cortegiului funerar cu mii de participanţi şi sute de maşini de lux. 

Interlopul Fane Spoitoru, inmormantat la cimitirul Bellu pe acorduri din filmul "Nasul" (Foto click.ro)
Interlopul Fane Spoitoru, înmormântat la cimitirul Bellu pe acorduri din filmul "Naşul" (Foto click.ro)

Cortegiul funerar a pornit de la Cernica in jurul pranzului, iar in drumul spre Cimitirul Bellu Militar a facut o oprire la o biserica din Pantelimon. A ajuns la Cimitirul Bellu in jurul orei 17.00, acolo unde mii de oameni asteptau deja sa-l conduca pe Fane Spoitoru pe ultimul drum.

CITEŞTE ŞI Traficul în Bucureşti, ÎNGREUNAT din cauza cortegiului funerar al interlopului Fane Spoitoru

Fane Spoitoru a fost înmormântat, sâmbătă, cu mare fast. Din cortegiul funerar al interlopului nu au lipsit zecile de maşini de lux, mii de oameni fiind prezenţi pentru a-l duce pe ultimul drum pe acesta. Din cauza cortegiului funerar, traficul a fost blocat în oraşul Pantelimon, sâmbătă la prânz. Aglomeraţia s-a mutat ulterior în Capitală, Fane Spoitoru fiind înmormântat la cimitirul Bellu. Detalii, aici. 

Pentru cei veniti inca de la pranz, asteptarea a fost lunga, iar pentru a trece timpul mai usor, tinerii si-au facut selfiuri pe morminte. In fata capelei Militare de la Cimitirul Bellu, Sorin Copilul de Aur si formatia sa faceau atmosfera. La boxele din jurul locului unde urma sa fie adus sicriul se putea auzi vocea manelistului: "Haideti, oameni buni, traiti-ar copiii, mai la dreapta, mai la stanga, sa facem loc ca vine familia. Ordine!".

La intrarea pe poarta cimitirului, patru-cinci persoane s-au urcat pe un mormant inalt, cu statuia unui vultur in loc de cruce. Un adolescent care vrea sa vada mai bine s-a cocotat si mai sus decat ceilalti, luand de gat vulturul de piatra cu o mana, iar in cealalta tinand telefonul ca sa filmeze cortegiul care se apropia.

Pe o piatra funerara, doi barbati plictisiti scuipau coji de seminte, era mormantul lui Aurel Vlaicu. Imaginea nu a fost una izolata, pe toate cavourile din jur stateau ingramaditi zeci de oameni, unii tinand copii in brate, altii fumand, multi dintre ei cu telefoanele in mana pentru a imortaliza momentul.

Cortegiul funerar a intrat in cimitir pe muzica din filmul "Nasul", pe un covor de petale de trandafir si in aplauzele miilor de oameni adunati acolo.

Cat timp s-a oficiat slujba, oamenii s-au plimbat printre morminte. Unii mancau, fumau, se ceartau si discutau despre ce se intampla. "Fane a fost un om... sa mor eu, a fost asa un om...", "Da ma, mancati-as!". La un moment dat, slujba se intrerupe iar Sorin Copilul de Aur striga in microfon ca cineva a furat un iPhone (telefonul unei jurnaliste de la trustul Intact) si cere sa fie inapoiat. Slujba continua, interlopii dau dedicatii si impart sute de euro manelistilor. Detalii, pe Hotnews. 

Etichete: Cimitirul Bellu, fane spoitoru, înmormântare, muzica film nasul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE