Interlopul Mitrache Crăişor, oprit joi de poliţişti cu focuri de armă, plasat sub control judiciarMitrache Crăişor a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile după ce, joi, în timp ce se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, oamenii legii fiind nevoit să folosească arma pentru a-l opri.

Interlopul Mitrache Craisor, oprit joi de politisti cu focuri de arma, plasat sub control judiciar
Interlopul Mitrache Crăişor, oprit joi de poliţişti cu focuri de armă, plasat sub control judiciar
Foto: opiniatimisoarei.ro

Parchetul Judecătoriei Sectorului 3 nu a considerat necesară arestarea preventivă, aşa că l-a plasat sub control judiciar pe 60 de zile, acesta fiind acuzat de ultraj şi refuzul recoltării probelor biologice,

Joi după-amiază, şoferul, Crăişor Mitrache, zis "Seif", un apropiat al clanului "Belgienilor", a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de la Brigada Rutieră. 

În prealabil, în timp ce se afla la volan pe bulevardul Basarabia, nu a oprit la semnalul agenţilor de circulaţie şi a demarat în trombă. Echipajele de la Poliţia Rutieră au plecat în urmărirea maşinii, dar şoferul a încercat să scape intrând pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra lui un cuţit.

Etichete: arma, focuri, mitrache croisor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h