Intersecţia străzilor Sofia şi Emile Zola din sectorul 1 va purta numele de Piaţa Elie WieselIn sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 1 august, s-a aprobat un proiect de hotarare privind atribuirea denumirii de "Piata Elie Wiesel" spatiului public situat la intersectia strazii Sofia cu strada Emile Zola, sector 1.

Intersectia strazilor Sofia si Emile Zola din sectorul 1 va purta numele de Piata Elie Wiesel
Intersecţia străzilor Sofia şi Emile Zola din sectorul 1 va purta numele de Piaţa Elie Wiesel

"Avand in vedere ca Elie Wiesel a fost scriitor si ziarist american de origine romana, filosof umanist, activist in domeniul Drepturilor Omului, distins cu Premiul Nobel pentru Pace si din anul 2001 a fost ales membru de onoare al Academiei Romane, supun spre dezbatere si aprobare Consiliului General al Municipiului Bucuresti Proiectul de hotarare privind atribuirea denumirii de "Piata Elie Wiesel" spatiului Public situat la intersectia strazii Sofia cu strada Emile Zola, sector 1" se arata in expunerea de motive a Primarului General, Gabriela Firea.

Astfel, cu un vot pozitiv din partea a 38 de consilieri generali (22 de la PSD, 7 de la USB, 4 de la PMP, 3 de la ALDE si 2 de la UNPR), acest proiect a fost aprobat. Doi consilieri PNL au votat impotriva, iar zece s-au abtinut (6 de la PNL si 4 de la USB).

Etichete: CGMB, Gabriela Firea, piata elie wiesel, Primăria Capitalei, Sector 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE