Intersport a revenit cu un nou magazin în Piaţa Unirii, după trei ani şi jumătate de pauzăRetailerul de echipamente sportive Intersport a revenit în Piaţa Unirii cu un magazin, la trei ani şi jumătate după ce a lăsat gol spaţiul de vizavi de magazinul Unirea Shopping Center pentru a fi ocupat de Raiffeisen Bank.

Intersport a revenit cu un nou magazin in Piata Unirii, dupa trei ani si jumatate de pauza
Intersport a revenit cu un nou magazin în Piaţa Unirii, după trei ani şi jumătate de pauză
Foto: zf.ro

Noul magazin al celor de la Intersport este amplasat în acelaşi spaţiu unde a funcţionat anterior Raiffeisen Bank. Astfel cele două companii au făcut o rocadă, Intersport fiind acum amplasat în apropiere de magazinul Cocor, scrie zf.ro.

În 2011, când au anunţat închiderea unităţii din Piaţa Unirii, grecii de la Fourlis Group care au adus brand-ul pe piaţa locală, afirmau că magazinul va fi mutat în Bucureşti Mall. Mai mult, în urmă cu circa un an, în ultimul interviu acordat ZF de reprezentanţii Intersport, ei spuneau că grupul ocoleşte spaţiile stradale, unde este greu să construieşti magazine profitabile în contextul în care chiria este mare şi traficul scăzut.

De altfel, dintre cele 26 de magazine ale companiei (cu cel din zona Unirii) doar două sunt amplasate în spaţii stradale, şi ambele sunt în Bucureşti – Floreasca şi Unirii.

Această politică - de a miza pe centre comerciale şi malluri - nu este specifică doar Intersport, şi concurenţii direcţi ai reţelei – Hervis şi Decathlon – preferând să deschidă în centre comerciale, malluri şi parcuri de retail. Doar Adidas şi Nike (Elmec) au încercat şi varianta unor magazine la stradă, printre pariuri numărându-se o unitate Adidas în Centrul Vechi. Totuşi, chiar şi pentru aceşti retaileri mallurile rămân destinaţia preferată.

Etichete: Bucureşti, deschidere magazin, intersport, magazin, Piaţa Unirii, Raiffeisen Bank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h