Intervenţii stomatologice gratuite pentru copiii cu dizabilităţi din BucureştiCopiii cu dizabilităţii vor beneficia, începând de miercuri, de intervenţii stomatologice sub anestezie generală la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" din Bucureşti, anunţă Adminsitraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB).

Stomatolog
Stomatolog

ASSMB transmite marţi, printr-un comunicat de presă, că intervenţiile stomatologice sub anestezie generală la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" vor fi gratuite pentru copiii cu dizabilităţi, urmând să fie realizate de o echipă medicală formată dintr-un chirurg OMF-anestezist şi un medic dentist cu competenţă în pedodonţie (stomatologie pediatrică).

Astfel, copiii se vor prezenta cu bilet de trimitere la spital şi în urma consultaţiei de specialitate realizată de o echipă medicală vor fi programaţi pentru intervenţie.

„Pacienţii minori cu nevoi speciale, programaţi pentru intervenţii chirurgicale sub anestezie generală, vor primi şi asistenţă stomatologică pentru o serie de afecţiuni dentare cronice", mai precizează ASSMB.

Reprezentanţii Administraţiei spun că iniţiativa a venit în urma solicitărilor transmise unităţii medicale de părinţii unor copii cu nevoi speciale.

Etichete: Bucureşti, copiii cu dizabilităţi, Intervenţii stomatologice

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE