Interviu cu tânărul care a sunat primul la 112 să anunţe incendiul din ColectivVictor Dobre, barman în clubul Colectiv, este cel care a anunţat la 112 tragedia şi proporţiile ei. Înregistrarea apelului său a fost făcută publică vineri. 

Interviu cu tanarul care a sunat primul la 112 sa anunte incendiul din Colectiv
Interviu cu tânărul care a sunat primul la 112 să anunţe incendiul din Colectiv

„Am observat incendiul care se extindea pe stâlpul din faţa scenei şi imediat am reacţionat încercând să iau un extinctor. Nu am mai putut să intru înapoi în club şi am fost împins de lumea care se îndrepta către ieşire şi am ieşit şi eu. Imediat am sunat la 112 astfel că apelul este înregistrat la 22.32, la aproximativ 30 de secunde aproximez eu de la prima flamă” , povesteşte Victor Dobre, fost angajat al clubului Colectiv

În timp ce îi dădea informaţii dispecerului de la 112, Victor Dobre încerca să îi ajute si pe tinerii blocaţi în containerul de la intrarea în club. Avea 12 prieteni la concertul din acea seară. Niciunul nu a supravieţuit.

„Chiar l-am stins pe un băiat căruia îi ardea părul. De-asta am şi spus în acel apel că văd nişte oameni care ard acum” , adaugă Victor Dobre, fost angajat al clubului Colectiv.

Citește și TRAGEDIA #COLECTIV. A fost publicat PRIMUL APEL LA 112 din noaptea incendiului în club. AUDIO 

„Eu sunt convins că ei şi trimiteau echipaje în timp ce vorbeau cu mine, însă deja la sfârşitul apelului, după trei minute încă se intrebau dacă să trimită şi ei şi ceilalţi şi ceilalţi. Da, era evident că trebuiau trimise din toate părţile echipaje de intervenţie”, spune fostul angajat Colectiv.

Conform adresei indicate în apel, primele echipe de intervenţie au ajuns în faţa unor porţi închise.

„Două ambulanţe şi o maşină de pompieri au rămas blocate în faţa acestei porţi. am venit din faţa clubului să îi anunţ că nu mai au unde să se ducă”, afirmă Victor Dobre.

Sursa: Digi24.ro. 

 

 

Etichete: 112, colectiv, incendiu

0/1 COMENTARII
Cris
20 feb 06:19
+0
VOTURI
-0
Demer de presa tabloida, absolut cretin, publicarea inregistrarilor audio din momentul apelului la 112. Un moment sinistru care va ramane in istorie nu avea nevoie de evocare audio. Ganditi-va la supravietuitori, la familiile celor care au murit acolo si la toata celalalta lume traumatizata de acest eveniment sinistru si terorist in acelasi timp, ce reactie vor avea ei cand vor auzi inregistrarile audio cu apelul la 112 ?????

Absolut sinistru

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE