INTRARE GRATUITĂ pentru copii la Muzeul Antipa, de 1 IUNIEMuzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" invită copiii cu vârste de până la 18 ani să viziteze gratuit muzeul. Evenimentul este organizat în parteneria cu Prima TV, astfel că cei mici vor fi întâmpinaţi de vedetele postului.

INTRARE GRATUITA pentru copii la Muzeul Antipa, de 1 IUNIE
INTRARE GRATUITĂ pentru copii la Muzeul Antipa, de 1 IUNIE
Foto: eastcomfort.com

Muzeul îşi va deschide miercuri porţile la ora 10:00, iar până la ora 20:00 (ultimii vizitatori vor putea intra la ora 19:00) copiii se vor putea distra, dar vor şi învăţa o mulţime de lucruri noi despre animalele din întreaga lume, transmit organizatorii evenimentului.

Totodată, anul acesta, copiii vor putea vedea în premieră în România Diodrama, un proiect care are rolul de a atrage atenţia publicului asupra efectelor pe care tăierile ilegale de păduri le au asupra habitatelor.

"Unul dintre obiectivele noastre ca muzeu de ştiinţe ale naturii este informarea şi educarea publicului faţă de problemele actuale legate de protecţia mediului, a speciilor şi a habitatelor, precum şi promovarea respectului faţă de natură", a afirmat Dr. Luis Ovidiu Popa, Directorul General al Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Cei care vor accepta invitaţia Muzeului "Antipa" şi Prima TV vor putea vedea o parte din cele peste două milioane de piese ale colecţiilor Muzeului.

Etichete: 1 iunie, gratuit, Muzeul Antipa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE