INTRAREA LIBERĂ la Muzeul RATB, de 1 IUNIE 2015, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUIMuzeul RATB va fi deschis luni, 1 IUNIE 2015, iar intrarea va fi libera.

INTRAREA LIBERA la Muzeul RATB, de 1 IUNIE 2015, ZIUA INTERNAȚIONALA A COPILULUI
INTRAREA LIBERĂ la Muzeul RATB, de 1 IUNIE 2015, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, părinţii şi bunicii le pot oferi copiilor o bucurie, aducându-i în vizită la Muzeul RATB, transmite Regia printr-un comunicat de presă

"Cei mici vor avea astfel ocazia să cunoască, iar părinţii şi bunicii să-şi amintească lumea veche a tramvaielor cu cai, a primelor bilete, tipărite în 1872, în mai multe limbi, a autobuzelor şi troleibuzelor folosite de-a lungul anilor în Bucureşti.
De asemenea, copiii vor putea vedea o bogată colecţie de machete de vehicule sau vor putea deveni, pentru câteva momente, mici conducători de autobuz, pe simulatorul din dotarea muzeului.  Vă aşteptăm la muzeul nostru, care are sediul în cadrul Complexului Sportiv RATB, de pe Strada Trapezului nr. 4, sector 3 şi care va fi deschis între orele 9:00 – 15:00. Intrarea este liberă.", completeaza sursa citata.

Etichete: 1 iunie, muzeul ratb, ziua copilului

0/1 COMENTARII
Sergiu Anton
29 mai 12:31
+0
VOTURI
-0
M-ati scarbit din nou. Nici sa dati copy-paste nu puteti. in comunicatul RATB aflam ca pe 1 iunie, iar 1 iunie e luni, nu duminica. Ziaristi de doi bani. M-am saturat sa citesc aberatii aici si de aceea, eu, Sergiu Anton nu voi mai intra pe acest sait de stiri. Sa fiti de capul vostru !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE