Inundație la Carrefour Unirii. Vânzătorii, furioși tot pe clienți. VIDEOÎn magazinul Carrefour Unirii a plouat din plin peste clienți și peste marfă. Vânzătorii și-au continuat nestingheriți vânzarea, iar de protejat au protejat doar marfa, nu și clienții. 

CARREFOUR UNIRII. FOTO - GANDUL.INFO
CARREFOUR UNIRII. FOTO - GANDUL.INFO

Pentru câteva zeci de minute, magazinul Carrefour Unirii s-a transformat într-un lac după potopul de duminică seara. Apa a căzut în rafale prin acoperișul de la etajul unu, peste produse și clienți, deopotrivă. Asta nu i-a împiedicat pe angajații magazinului să fie furioși pe clienții care filmau scenele apocaliptice cu lumini care se stingeau și cu apa care atinsese 1 centimetru la nivelul solului. Angajații și-au continuat nestingheriți vânzarea, fiind mai preocupați de acoperirea mărfii decât de protejarea clienților care erau plouați și care și-au deschis umbrelele, informează realitatea.net.

Poziția Carrefour:

"Este un incident extrem de regretabil, dar datorită unor probleme a scurgerii apelor pluviale de la clădirea în care noi suntem chiriași am avut acest incident. În momentul în care ne-am dat seama ce s-a întâmplat am întrerupt lumina, după cum știți ia mai mult timp până se întrerupe o masă mare de întrerupătoare de lumini. De aia a durat câteva minute, deci foarte, foarte puțin, pentru că este un protocol de securitate a clienților și a alimentelor prin care se prevede întreruperea imediată a luminii. Am făcut acest lucru, iar casele au funcționat extrem de puține minute, cei care mai erau în dreptul caselor și plăteau, pentru că nu puteam să întrerupem bonul la jumătate, au plătit și după aceea am evacuat magazinul. Cel mai important lucru pentru noi au fost clienții. Și în momentul în care s-a detectat acest incident, s-a început evacuarea, agenții noștri de pază și angajații noștri se plimbau pe linia de case și am întrerupt instantaneu lumina pentru că prima noastră grijă este clientul și nu, nimic altceva. Este un spațiu de câteva mii de metri, iar angajații noștri nu au ajuns la clienți în același timp. În secunda doi, noi am întrerupt curentul, în momentul în care angajații noștri mergeau la clienți, lumina era stinsă. Cele două minute au fost necesare pentru a informa clienții", a declarat Alina Mihai, PR-ul Carrefour, conform realitatea.net.


Etichete: carrefour unirii, inundaţie, magazin

0/5 COMENTARII
George
20 Aug 14:39
+0
VOTURI
-0
Chestia cu stinsul luminii este ca sa nu ii vezi pwe gorilele alea care te iau pe sus si se comporta cu tine ca si cu ultimul infractor. Nicidecum informare. Esti arestat si dat afara dinmagazin. Cam asa se comporta Carrefour cu clientii
alina
06 May 16:22
+0
VOTURI
-0
Voi stiti cat inseamna un centimetru ?
Ciu
06 May 14:38
+0
VOTURI
-0
"Vânzătorii, furioși tot pe clienți" ? niste sclavi care-si apara curu' care traiesc si-si iau banii chiar din banii fraierilor care le calca pragul. taranci.
ovi
06 May 02:04
+0
VOTURI
-0
Sunt tampiti ca au o siguranta generala care se opreste, daca vrei evident. Iar bonurile se pot anula si marfa se retine in magazin, deci nu e buba, dar hai sa facem circ ieftin si sa punem in pricol viata clientilor si a angajatilor, caderea acoperisului in capul acestora, electrocutare, etc si noi sa facem acolo un profit de 3 lei.
Baba Novac
05 May 17:40
+0
VOTURI
-0
"după cum știți ia mai mult timp până se întrerupe o masă mare de întrerupătoare de lumini. De aia a durat câteva minute, deci foarte, foarte puțin, pentru că este un protocol de securitate a clienților și a alimentelor prin care se prevede întreruperea imediată a luminii."

Femeie! Exista intrerupatoare AUTOMATE care se pot folosi pentru a intrerupe instantaneu curentul electric in toata cladirea. Nu trebuie sa mearga cineva sa stinga manual jdemii de becuri!
In primul film se vedea un suvoi de apa, iar pe jos apa avea 5 milimetri. Daca se curenta cineva, ce mai spuneati? Ca n-ati avut timp sa stingeti lumina?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h