Inundaţie în staţia de metrou Dristor 1! Peronul s-a umplut de apă, din cauza unei conducte VIDEOPanică la metrou, după ce o conductă de apă s-a spart în staţia de metrou Dristor 1. Peronul a fost inundat.

Inundatii la metrou
Inundaţii la metrou

Haos la staţia de metrou Dristor 1 din Capitală. Apa a curs în abundenţă din tavan, după ce o conductă s-a spart. Contactați telefonic, reprezentanții Metrorex susțin că aceste infiltrații s-au produs din cauza ploilor și urmează ca problema să fie remediată luna aceasta, când se va lansa și un program de modernizare a magistralei.

Mai mult, a fost un real pericol pentru călători, pentru că oricând se putea produce un scurt circuit. Femeile de serviciu au încercat în zadar să elimine apa care se aduna pe peron, scrie romaniatv.net

Etichete: apă, conducta sparta, Dristor 1, inundaţie, metrou

0/3 COMENTARII
LyubaLit
13 mai 21:11
+0
VOTURI
-0
Извините, топик перепутал. Удалено

---
можно сказать, это исключение :) скачать fifa, скачать fifa а также fifa 17 ultimate team скачать на пк без торрента скачать fifa
vlad
10 mai 11:22
+0
VOTURI
-0
In punctul ala curge apa de cand umblu eu cu metroul... nu au fost capabili sa repare oricare o fi problema acolo atata timp. Apropo, ce ploi? Ca ieri nu a mai plouat.
Maximus
10 mai 07:36
+0
VOTURI
-0
S-a umplut de apa, haos, bla bla bla... Mai puneti si video ca sa va dati cu dreptu-n stangu'.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE