INUNDAŢIE la metrou. Circulaţia a fost RELUATĂ. UPDATEINUNDAŢIE la metrou. Circulaţia a fost BLOCATĂ. Circulaţia metrourilor a fost blocată, miercuri dimineaţa, la Gara de Nord, după ce s-au produs infiltraţii masive de apă caldă în tunel. Pasagerii au fost coborâţi din vagoane.

Statie de metrou
Statie de metrou

UPDATE: La ora 12:54, situaţia determinată de avaria la conducta magistrală a furnizorului de utilităţi RADET a fost remediată, iar circulaţia trenurilor dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 - Gara de Nord 1 s-a reluat în condiţii normale.

INUNDAŢIE la metrou. Circulaţia a fost BLOCATĂ.

"Astăzi, 12.04.2017, o conductă magistrală a furnizorului de utilităţi RADET a fost avariată şi s-au produs infiltraţii masive de apă caldă în tunelul metroului între staţiile Piaţa Victoriei 2 - Gara de Nord 1. Acest lucru a determinat modificarea circulaţiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1", se arată în comunicatul de presă Metrorex.

INUNDAŢIE la metrou. Circulaţia a fost BLOCATĂ.

Până la remedierea situaţiei, reprezentanţii Metrorex susţin că "circulaţia pe tronsonul mai sus amintit se va desfăşura pe firul 2. Echipele Metrorex depun eforturi susţinute, pentru ca circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiţii normale, corelat cu intervenţia efectuată de RADET".

INUNDAŢIE la metrou. Circulaţia a fost BLOCATĂ.

Etichete: Bucureşti, Circulaţia a fost BLOCATĂ, inundaţie, INUNDAŢIE la metrou, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h