Inundaţie la Universitate VIDEO şi FOTOGALERIEPloile cu peste 50 de litri pe metrul pătrat anunţate de meteorologi au ajuns în Bucureşti. În ciuda măsurilor speciale luate pentru eliberarea canalelor, evacuarea apei a ajuns o problemă. Maşinile care treceau în jurul orei 20:00 pe la Universitate, dar şi pietonii de pe trotuare, au fost nevoiţi să treacă prin apa de jumătate de metru.

În Pasajul de la Universitate, apa a pătruns până în cafenele, iar angajaţii erau nevoiţi să dea afară apa cu mătura. Mai mult, zona de intrare la metrou a fost inundată, iar accesul călătorilor a fost oprit, metrourile necirculând. De asemenea, la Piaţa Romană, pe liniile de metrou apa cade cascadă din tavan, iar metrourile circulă pe o singură linie în ambele direcţii.

Epsică Chiru, director general ApaNova, a anunţat că 46 de echipaje sunt pe teren, pentru a evacua apa de pe străzi. Avand in vederea avertizarea meteo, incepand de joi dimineata, de la ora 10.00, a fost deschis Canalul de Legatura al Casetei cu Raul Dambovita pentru a permite tranzitarea unui debit de apa cat mai mare prin reteaua de canalizare. De asemenea, echipe specializate supravegheaza nivelul apei pe colectoarele principale si Caseta.


Etichete: Bucureşti, inundaţie, Piaţa Universităţii

0/0 COMENTARII
Andrei
26 mai 14:30
+0
VOTURI
-0

De,a plouat in Bucuresti,nu in desertul Atacama!Ce e senzational in asta?

Horia
26 mai 14:26
+0
VOTURI
-0

Tot

ce tine de canalizare,este raspunderea societatii care a primit concesiunea de la Basescu,adica ApaNova.Cat priveste Dambovita,nu este in curtea lui Sorin Oprescu,ci a Apelor Romane.Asa ca mai usor cu pianul pe scari!

Nicu
26 mai 14:28
+0
VOTURI
-0

Apa sa o scoata

Apa Nova, cea care a primit in concesiune serviciul de apa si canal.Din cate stiu eu,nu Sorin Oprescu le-a concesionat acest serviciu francezilor,ci Basescu,asa ,pe vreo 20 de ani!Apropo ,cat a fost comisionul lui Basescu?

Tanase Ion
26 mai 14:25
+0
VOTURI
-0

Apa Nova sa-si faca datoria!De ce trebuie ca la fiecare ploaie Sorin Oprescu sa le atraga atentia?Chiar asa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE