Străzi inundate, semafoare defecte şi circulaţie blocată la metrou, după furtună. BILANŢULPeste 30 de locuinţe au fost inundate în Bucureşti, după ploaia de miercuri. O stradă a fost blocată din cauza unui copac căzut şi mai multe semafoare s-au defectat. Totodată, circulaţia a fost blocată la metrou, între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord.

UPDATE 21.40. Bilanţul transmis de Primăria Capitalei: 68 de strazi inundate, multiple subsoluri si case inundate, 3 spitale inundate in zona de subsol ( Filantropia, CF2 si Panduri), inundatii la Gara de Nord, la Pasajul Jiului, 5 intersectii semaforizate blocate din cauza lipsei de tensiune, 2 copaci cazuti ( str. Pangratti si str. Roma).

UPDATE 18.04 O cameră de la subsolul Spitalului CF2 a fost inundată şi s-a cerut intervenţia pompierilor.

UPDATE 17.09 Metrorex anunţă că, la ora 15:50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 spre staţia Piaţa Unirii 1, din cauza ploii torenţiale, s-au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1.

"Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situaţiei", adaugă compania.

UPDATE 17.00 Aproximativ 60 de intervenţii ale ISU Bucuresti sunt in desfasurare in acest moment, cele mai multe pentru extragerea apei din locuinte.

UPDATE 16:50 Enel anunta ca a fost un incident la linia de medie tensiune pe Soseaua Nordului, echipele de interventie lucreaza la remedierea problemei.

UPDATE 16.36 "Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a convocat, la ora 18:00, Comandamentul pentru situatii de urgentab pentru evaluarea situatiei existente in Bucuresti si pentru a dispune masuri urgente de remediere a situatiei in zonele afectate de fenomenele meteo extreme.  La sedinta sunt convocate conducerile operatorilor de salubritate, Apa Nova, Politia Locala, ALPAB, Administratia Strazilor, Luxten, Directia de mediu din PMB si ASSMB.", anunţă Primăria Capitalei.

UPDATE 16.33 Trenurile de metrou nu circulă între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord, anunţă Digi24.

UPDATE 16.22 ISU intervine şi pe străzile Frumoasa şi Stanilesti, unde s-a acumulat apa in locuinte.

UPDATE 16.15 ISU Bucureşti-Ilfov  anunţă că acţionează cu 80 de motopompe, 50 de transportabile şi 30 de remorcabile. Se intervine pentru extragerea apei şi pe străzile Manuel Porumbacu şi Gioaciu, unde s-a infiltrat apă în subsolul locuinţelor. 

UPDATE 15.53 Alimentarea cu energie electrică în zona Gării de Nord a fost întreruptă în jurul orei 15.00, din cauza unui incident pe linia de medie tensiune, potrivit reprezentanților Enel.

"Au fost afectate două posturi de transformare. Unul a fost deja alimentat de echipa aflată pe teren, care lucrează acum pentru remedierea celui de-al doilea", au precizat reprezentanții companiei, adăugând că încă nu cunosc cauzele avariei.

UPDATE 15.50. Brigada Rutieră anunţă că semafoarele de la Gara de Nord, Ştefan cel Mare cu Floreasca şi Piaţa Victoriei nu funcţionează din cauza lipsei de tensiune.

UPDATE 15.44 Un copac a căzut pe strada Roma din Bucureşti. Traficul este deviat, iar strada blocată.

UPDATE 15.40 Calea Giuleşti este inundată. ISU vorbeşte despre o acumulare mare de apă.

UPDATE 15.37. În zona Gării de Nord curentul este căzut, iar semafoarele nu funcţionează.

Echipajele ISU au intervenit în aproximativ 35 de locuinţe din sectoarele 1 şi 2 pentru a extraga apa infiltrată în urma ploilor torenţiale de miercuri din Capitală. În prezent, pompierii acordă sprijin bucureştenilor din strada Neajlovului, strada Grigore Romniceanu, Şoseaua Titulescu numărul 80 şi Şcoala Numărul 3, strada Ioachim Gheorghe 30 şi strada Năvodari 30-32.

Etichete: Bucureşti, inundaţii Bucureşti, isu, pompieri Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE