INUNDAŢII în Bucureşti şi alte judeţe. Pompierii ISU intervinMai multe zone din Capitală sunt sub apă, iar pompierii de la ISU Bucureşti au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţă, pentru degajarea apei acumulate. Veşti nu sunt bune deloc. Marţi dimineaţă, hidrologii au emis o avertizare cod roşu de inundaţii valabilă până la ora 20.00 în bazine hidrografice din judeţele Argeş, Gorj şi Vâlcea.

Inundatii in Bucuresti
Inundaţii în Bucureşti

Inundaţii în Bucureşti. Zonele unde au loc intervenţii sunt DN1 - zona Prisma, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 46, Şoseaua de Centură la intersecţia cu Splaiul Dudescu şi Strada Feteşti, informează Biroul de presă al ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, pe Aleea Giurgeni, Strada Liviu Rebreanu şi Bulevardul 1 Decembrie 1918 se degajează apa din subsoluri inundate. Pe Strada Feteşti se intervine la o curte inundată.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi acumulări de apă pe carosabil, rămân închise trei drumuri naţionale: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea suceveană Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

De asemenea, traficul se desfăşoară cu dificultate în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale) şi în judeţul Neamţ, pe DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale).

Etichete: Bucureşti, inundaţii, inundaţii Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE