Inundaţii pe calea ferată. Circulaţia mai multor trenuri CFR, ANULATĂ sau deviată pe RUTE OCOLITOAREMai multe trenuri au fost anulate, anunţă CFR, ca urmare a inundaţilor din ţară. Altele circulă pe rute ocolitoare, din acelaşi motiv.

Inundatii pe calea ferata. Circulatia mai multor trenuri CFR, ANULATA sau pe RUTE OCOLITOARE
Inundaţii pe calea ferată. Circulaţia mai multor trenuri CFR, ANULATĂ sau pe RUTE OCOLITOARE
Foto: Catalin Gheorghe, via CFR

Ca urmare a închiderii circulaţiei între Adjud şi Pufeşti, CFR anunţă că au fost anulate următoarele trenuri:

* R 5201 Pufeşti - Siculeni
* IR 1658 Adjud - Bucureşti Nord
* IR 1650 Adjud - Bucureşti Nord
* R 5401 Marasesti - Paşcani
* R 5102 Adjud - Pufeşti
* R 5101 Marăşeşti - Adjud
* R 5104 Adjud - Mărăşeşti
* R 5301 Mărăşeşti - Adjud
* R 13796 Adjud - Focşani
* R 5203 Mărăşeşti – Adjud

Circulaţia trenurilor dintre Paşcani – Bacău – Adjud – Mărăşeşti și retur (magistrala 500) se desfăşoară pe rută ocolitoare prin Paşcani – Iaşi – Vaslui – Tecuci – Mărăşeşti și retur (magistrala 600).

Traficul feroviar între Ghimeş şi Lunca de Mijloc este întrerupt din cauza inundării terasamentului. Până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pasagerii sunt transbordați cu mijloace auto.

"Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite aici. Pasagerii sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.", transmit reprezentanţii CFR.

Etichete: cfr calatori, cod roşu, inundaţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE