Învăţătoare acuzată că bate copiii de clasa I într-o şcoală din CapitalăPărinţii unor copiii care învaţă într-o şcoala din Bucureşti reclamă faptul că învăţătoarea îi bate pe copiii din clasa I, iar profesorul de religie îi ameninţă că "o să le apara o cicatrice pe inimă şi vor arde în focul iadului". 

Profesorii unei scoli din Bucuresti acuzati de parinti pentru abuzuri fata de elevi
Profesorii unei şcoli din Bucureşti acuzaţi de părinţi pentru abuzuri faţă de elevi
Foto: hartaafacerilor.ro

Mama unui băiat aflat în clasa I, la Şcoala Generală 190 "Marcela Peneş" din cartierul Berceni,  i-a cerut explicaţii învăţătoarei, pe care o acuza ca-i bate copilul. Revoltată, femeia a înregistrat discuţia şi a sesizat conducerea şcolii.

Învăţătoarea a negat că a lovit vreun elev şi susţine că baiatul respectiv ar putea avea deficienţe de atenţie pentru că nu se poate concentra mai mult de 15 minute la oră, potrivit ProTV

Ambele sesizari sunt verificate de inspectorul general al Capitalei.

Cazul nu e singurul controversat in scoala respectiva. Mai multi parinti contesta metoda de predare a profesorului de religie.

Ambele cazuri vor fi analizate de inspectorat.

Conform legii învăţământului, religia e obiect de studiu obligatoriu pentru clasele 1 -12. Dar părinţii îşi pot retrage copiii de la aceste ore, în baza unei cereri.

Etichete: Berceni, Bucureşti

0/1 COMENTARII
valentina
18 oct 16:18
+0
VOTURI
-0
nu trebui sa bagam toata sc si toti invatatori in aceasi oala cu doi oameni care nu au ce cauta acolo .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE