Invazie de șobolani lângă un loc de joacă din Parcul CișmigiuParcul Cişmigiu a fost invadat de șobolani. Rozătoarele pot fi vîzute chiar lângă un loc de joacă frecventat zilnic de sute de copii.

Invazie de sobolani langa un loc de joaca din Parcul Cismigiu
Invazie de șobolani lângă un loc de joacă din Parcul Cișmigiu

Parcul Cișmigiu a devenit raiul rozătoarelor. Copiii admiră lebedele şi răţuştele mandarine de pe marginea lacului, dar exclamă tot mai des "mamă, uite şoricelul". Cei care se ocupă de curăţenia din parc s-au obişnuit să vadă rozătoare la tot pasul.

"Da, se plimbă, da! I-am văzut şi eu ieri. I-am şi filmat", a spus o angajată a parcului în faţa camerei ascunse. Femeia care administrează parcul Cişmigiu recunoaşte că e depăşită de situaţie, scrie romaniatv.net. 

"Vă daţi seama, colcăie tot Bucureştiul. Subsoluri, e un parc care are în împrejurimi numai clădiri vechi, restaurante. Ştim şi noi, dar n-avem ce să facem. Am pus şi cioburi pisate, dar degeaba. Sunt foarte rezistenţi. Firma 3 D face deratizare. Au venit acum o lună şi nu au putut acţiona datorită păsărilor. Sunt foarte mulţi şobolani şi nu se pot pune acum, până...deci noi trebuie să ducem la adăpost păsările şi atunci ne ocupăm de zonă", a spus administratorul parcului Cişmigiu.

Etichete: deratizare, loc de joacă, Parcul Cişmigiu, şobolani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE