Inventar la Poşta Română: Evaluează 30 de clădiri şi terenuriPoşta Română îşi evaluează 30 de clădiri şi terenuri, cu scopul de a constitui garanţii pentru datoria de aproximativ 49 de milioane de euro pe care o are către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Sindicalistii din Posta Romane amana greva foamei. Anunta pichete de protest in intervalul 19-31 mai
Sindicaliştii din Poşta Române amână greva foamei. Anunţă pichete de protest în intervalul 19-31 mai
Foto: http://www.botosaninecenzurat.ro/

Poşta Română trebuia privatizată în cursul acestui an, dar din cauza datoriilor uriaşe pe care le are compania, acest lucru nu s-a mai realizat. Datoria a fost eşalonată pe cinci ani de zile şi include o amendă de 103 milioane de lei primită de la Consiliul Concurenţei în anul 2010, scrie realitatea.net.

Bugetul Poştei Române pentru acest an prevede venituri totale de 284 de milioane de euro şi profit zero. Compania a înregistrat în ultimii patru ani pierderi cumulate de 120 de milioane de euro.

"Procesul de evaluare al clădirilor în vederea constituirii unei garanţii către ANAF este o componentă a cadrului legal actual valabil atunci când are loc o eşalonare. Eşalonarea fiind acordată, Poşta Română constituie o garanţie pe perioada acestei eşalonări, respectiv pe 5 ani de zile", a declarat DAN DUMITRESCU, purtător de cuvânt Poşta Română.

Etichete: clădiri, Poşta Română, terenuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE