Inventatorul Prigoană câştigă de la Rosal mai bine decât afaceristul. CE A INVENTAT PRIGOANĂPrigoana vinde din terenurile Rosal. Pe unul dintre terenurile vandute apare un magazin Dedeman
Prigoană vinde din terenurile Rosal. Pe unul dintre terenurile vândute apare un magazin Dedeman
Foto: publimedia- Andrei Spirache

În anul 2011, candidatul PDL la Primăria Generală a încasat suma de 3.094.497 lei din drepturi de proprietate intelectuală de la Rosal Grup SRL. Suma este de peste două ori mai mare decât cea încasată pentru dividende, anume 1.484.394 lei. Astfel, chiar dacă nu mai este acţionar la firmă, spune Prigoană, de doi ani, el cedând acţiunile fiului său, care, la rândul său, le-ar fi vândut, Rosal a continuat să vireze bani în conturile candidatului. "Este vorba de brevete de invenţii intelectuală, de softuri inventate de mine, de exemplu, care nu au legătură cu acţionariatul. Sunt drepturi de proprietate intelectuală" - a declarat pentru B365.ro Silviu Prigoană.

După cum se ştie, firma Rosal Grup deţine contractul de salubrizare pentru Sectorul 3, sector condus de PDL-istul Liviu Negoiţă, contract prelungit prin acte adiţionale declarate ilegale de instanţă.  Sectorul 3 a plătit, în 2011, firmei Rosal, suma de 67.016.389 lei. Suma reprezintă o treime din cifra de afaceri a Rosal Grup.

Silviu Prigoană spune că nu vrea să se laude cu invenţiile sale pe care ia bani. La insistenţele reporterilor, însă, dă un exemplu: "Un sistem de gestiune şi distribuire de carburanţi pe bază de amprentă digitală. Consumul se calculează automat, în funcţie de distanţa parcursă, iar pompa livrează benzina în funcţie de necesar, nu mai există un gestionar cu care să se înţeleagă şoferul, să pună mai multă benzină şi să facă jumate-jumate profitul. Acest sistem a condus la economii de până la 30% în domeniul carburanţilor, pentru companii" - explică Prigoană, care adaugă că la RATB, dacă el ar fi primar, nu ar mai exista problema carburanţilor fosili, deoarece el ar introduce electrobuze, în loc de autobuze. Găsiţi aici cererea de brevet de invenţie depusă de Silviu Prigoană la OSIM, în care este explicat sistemul.

Altă invenţie brevetată la OSIM a domnului Prigoană o găsim prezentată de el însuşi în revista 22: "De exemplu, ultima inregistrare a fost un sistem de colectare a deseurilor, subteran. Sunt patru firme care sunt interesate, din Irak, din Ucraina, din Romania. Eu nu le vand brevetul, eu le dau doar dreptul la folosire si doua companii au achizitionat sistemul, dar nu va pot da detalii, fiindca tranzactiile sunt confidentiale". Puteţi consulta aici cererea de brevet de invenţie semnată de Silviu Prigoană, pentru Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Întrebat dacă va continua să câştige bani de la Rosal pe baza brevetelor sale de invenţii, Prigoană a răspuns că ar vrea să îşi vândă aceste brevete, fiind în negocieri de vânzare cu o firmă canadiană.

Citeşte şi Câţi bani învârte Bahmuţeanca şi cum a “prigonit-o” Honorius.

Etichete: inventii, prigoana, realitatea, rosal

0/0 COMENTARII
palm
23 May 10:04
+0
VOTURI
-0

Pentru toti comentatorii:

1- Certurile mult meditizate dintre Prigoana si "prigonita" au fost parte a unui plan de scoatere din anonimat!

De ce? Simplu, era necesar sa devina "personulitate publica" de referinta in vederea candidaturii viitoare, cine vota "un ilustru necunoscut" care nu s-a afirmat decat ca, ce-i drept, un bun manager al Rosal?!

2- Si prigonita era-ntr-un con de umbra, nu prea mai avea audienta, ca si acum dealtfel insa, si-a scos sotiorul din anonimat prin emisiunile jignitoare in mare parte, ale "prostului" de scandal OTV detinut de "afaceristul" cu iaht de enspemii de euroi, vile si masini scumpe care nu face altceva decat sa scormoneasca in hazna si sa scoata de acolo bucati deee....ce se poate scoate.

3- INTREABARE: De ce ii plateste Rosal drepturi de autor? Drepturile de autor se platesc de cel sau cei care au cumparat licenta si produc acel dispozitiv. Cine-l produce? Foloseste acel dispozitiv Rosal? Daca da, cine l-a fabricat?

4-Dispozitivul subteran de colectare a deseurilor este de fapt un elevator platforma de tip foarfeca electrohidarulic sau pneumohidraulic ce se folosesc la service-urile auto. In rest. niste tomberoane de gunoi asezate pe platforma elevatorului + tuburile aferente colectarii. Ce mare inventie???

Cu drag al vostru Palm :)

cristi
23 May 09:25
+0
VOTURI
-0

Capul rautatilor e Oprescu... aceste mici furtisaguri sunt minciuna pe langa ce a facut cu stadionul/gazonul pasajul Pipera, promisiunile facute cu privire la reabilitarea constructiilor din centrul vechi...etc

master
23 May 09:25
+0
VOTURI
-0

Lipscaniul a fost intotdeauna un reper important al capitalei si nu trebuie ignorat asa cum face Oprescu..investitiile in acea zona sunt necesare dar se pare ca Oprescu iar nu observa..fiind preocupat sa-si mai rotunjeasca averea//

mario
23 May 09:25
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are nevoie de o redresare cat mai rapida, dar in niciun caz sub comanda lui Oprescu. Trebuie regandita rapid o solutie pentru a scoate capitala din criza, iar acest lucru se va intampla in scurt timp dupa 10 iunie

next
23 May 09:24
+0
VOTURI
-0

Nu gasesti un loc de parcare in tot orasul asta, iar Oprescu viseaza la autostrazi suspendate si alte proiecte imposibile…impreauna cu sleahta lui de hoti, a distribuit ilegal contracte fara o licitatie in prealabil…nu asa se conduce o capitala europeana

boris
23 May 09:24
+0
VOTURI
-0

Oprescu ne-a obisnuit cu desele sale amanari ale termenilor de finalizare ale lucrarilor….pe langa asta trebuie sa ne ferim la fiecare colt de bloc de bestiile canine ce au impanzit capitala. Dupa ce a mai furat nitel din a 3 reschimbare a gazonului, s-a gandit sa ne promita curatenie generala….penibil caracter, penibil primar

razvan
23 May 09:24
+0
VOTURI
-0

o problema de care a promis ca se va ocupa in amanunt au fost cainii comunitari. Nici pana-n ziua de azi nu s-a inceput constructia adaposturilor mult asteptate de toata lumea, iar numarul oamenilor muscati de patrupede s-a dublat in mandatul sau

catalina
23 May 02:37
+0
VOTURI
-0

prigoana o sa fie cel mai bun candidat vreodata la primarie, chiar merita sa castige, nu ca lepra asta de oprescu care nu a facut nimic decat a mintitt!!!

Gabi
22 May 20:46
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat pana acum ca este un primar bun si care se implica, spre deosebire de cei de dinaintea lui care nu au facut decat sa fure si sa insele cetatenii.

relu
22 May 20:46
+0
VOTURI
-0

Nu stiu de sectoare, dar PMB-ul clar il castiga Oprescu. Pentru ca au un candidat puternic, unul care merita votat.

tudor
22 May 20:45
+0
VOTURI
-0

Capitala are nevoie de Sorin Oprescu pentru a-si continua dezvoltarea. Ca doar sub conducerea lui s-a transformat orasul asta intr-o adevarata capitala europeana!

sergiu
22 May 20:41
+0
VOTURI
-0

Oprescu este finalizatorul de proiecte. A reusit sa duca la capat ce parea numai un vis, ce era Pasajul Basarab. Cred cu tarie ca va putea face si 10 autostrazi suspendate daca se va recupera ce am pierdut cat au condus astia Bucurestiul.. Poate reuseste sa finalizeze si cu mafia PDL pentru ca Bucurestiul sa se poata dezvolta.

vanea
22 May 20:39
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu - va fi Primar cit doreste. E bun, e destept, e bucurestean din nastere, si este pentru Bucuresteni. Securisto-comunistii-infractori care au furat si dezbinat tara nu au nici o sansa.Poate Oprescu le demoleaza si Ciresica ca la Scala i-a dat-o peste bot lui CocosUdreanu. Poate Oprescu va scote in fata bucurestenilor si furturile lui Basescu cit a fost Primar- furturi din taxele platite de noi multi dar nu prosti.Basescu si Boc pleaca-noi raminem in Bucurestiadevarul e ca...sorin oprescu e un om de mare valoare morala,eu l-am cunoscut ca medic cu multi ani in urma...ar fi un mare castig ptr romania daca ar deveni presedinte...este stilat,educat,diplomat...inteligent...si cred ca e unul care cunoaste de dedesupt problemele reale ale populatiei noastre..

carol
22 May 20:38
+0
VOTURI
-0

Oprescu a rebilitat o gramadă de şoli şi a folosit cu cap banii de la UE, atâta vreme cât procedeele prin care aloca banii ministerul dezvoltării regionale i-au permis. Sunt convinsă că şi pentru mediul universitar va face o treabă bună

asta e oprescu
22 May 20:34
+0
VOTURI
-0

http://www.youtube.com/watch?v=SYAGqLD8Rmg&feature=youtu.be

asta e oprescu
22 May 20:30
+0
VOTURI
-0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=frJbQhyxdnI

despre oprescu
22 May 20:27
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!

Oprescu, trebuie inlaturat, altfel ne extermina prin metode originale:

-caini comunitari pe care i-a lasat sa se inmulteasca fara sa-l preocupe aceasta problema grava!!

-capuse-moare lumea din cauza lor sau paralizeaza!!!

-tramvaie neverificate tehnic, deoarece Oprescu nu da bani pt asa ceva!

-zeci de autobuze bune de muzeu, circula pe strazile capitalei devenind un real pericol ptr calaltori!!! Oprescu, nu vrea sa auda de asa ceca!!

-ziduri si balcoane care cad pe oameni!

-cladirile cu bulina rosie lasate in plata Domnului….desi a promis in campania trecuta ca le reconsolideaza!!!!!!!!!

-peste 90 de scoli se afla in pericol in caz de cutremur!!!!!!!!

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!

despre oprescu
22 May 20:25
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei!

Oprescu, este cel mai amre bandit si escoroc!

Opresc, este cel care a a furat prin fiermele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar siamicilor din PSD!

Oprescu, si-a cumparat recent proprietati in Grecia! Dovada hotiilor lui si imbogatirii pe timp de criza!!!

despre oprescu
22 May 20:23
+0
VOTURI
-0

Si ca sa fie si mai interesant, aflam ca Oprescu este un apropiat al comunitatii homosexuale, sustinandu-le toate manifestatiile, chiar incurajandu-i in demersurile lor atunci cand isi cer drepturile!! Cand si-a facut publica operatia de vasectomie, a fost un soc, ca apoi sa se faca legatura: asa isi anunta Oprescu faptul ca este homosexual. Diabetul si problemele cu prostata (inutila operatia, inacest caz), l-au trecut in ograda gay, la scurt timp aparand public cu un individ total efeminat si de nelipsit din preajma lui. Se mai spune ca i-a facut si un loc "caldut" "pantrei roz" in PG. Umbla toată ziua cu amantul prin primărie, fara sa se mai ascunda de colegi! De Moni Wingler o sa mai auziti- cica el l-ar fi initiat in tainele homosexualitatii!

despre oprescu
22 May 20:20
+0
VOTURI
-0

In paralel cu meseria de medic, Sorin Oprescu, ca sa nu-si dezminta tatal, face parte din echipa KGB reactivata in Romania si bineinteles toate acestea fiind bine ascunse sub masca unui individ aparent simpatic, pozand in genul de tip care cunoaste problemele oamenilor(!!!) el, care niciodata nu le-a trait, deci, nu ar avea cum sa le inteleaga! Un alt aspect: afacerile mergandu-i de minune datorita abilitatii sale, ascunzandu-si castigurile prin acele off-shoree din Cipru si Grecia, continua cu aceeasi nesimtire si ca PG sa fure, sa insele, sa minta si sa se laude cu munca precedesorilor sai.

despre oprescu
22 May 20:16
+0
VOTURI
-0

Ce nu se prea stie despre acest individ libidinos si parsiv este ca, a reusit sa pacaleasca pana si pe evreii lui. Un exemplu: Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. Campania lui Oprescu a fost sponsorizata la greu de comunitatea mozaica doar ca al naibii golan după ce s-a văzut ales PG le-a tras teapa lasandu-i cu ochii-n soare la afacerea Plaza unde Ofer Eyal a pierdut o gramada bani.

despre oprescu
22 May 20:13
+0
VOTURI
-0

A urmat divortul in 1988 de sotia sa si ea securista. Afacerile de succes pe care le au impreuna i-a facut sa ramana in relatii excelente. Cei doi soti au început să facă „afaceri“ specifice profesiei. Afaceri cu medicamente, cu furnizori alesi pe sprancă. La fel şi investitiile pentru spitalele în care lucrau. Asa au acaparat absolut tot ce tine de spitalele din Bucuresti, toate au ajuns pe mana lor.

despre oprescu
22 May 20:11
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

despre oprescu
22 May 20:10
+0
VOTURI
-0

Merita amintit un episod povestit de Columbeanu senior de pe vremea cand era secretar al Guv-1990... a pus o vorba buna pt Oprescu la Iulian Mincu, ca sa-l angajeze. Dupa ceva timp, Columbeanu s-a trezit mustrat de catre mistrul sanatatii de atunci, citez: "

-Mi-ai trimis puşlamaua aia de Oprescu acolo, un şarlatan, mi-a transformat cabinetul într-un troc, vrea el să angajeze... vrea să vîndă funcţiile…"

despre oprescu
22 May 20:08
+0
VOTURI
-0

Fiul, Sorin- Hirch Oprescu, in tot acest timp savura viata de beizadea comunista in cartierul de lux. Cartea nu i-a prea placut, dar tatal la functiile sale, a avut grija ca odrasla sa promoveze si de fiecare data cu note mari. Nici la medicina n-ar fi intrat daca nu ar fi fost sustinut de prietenul tatalui sau, securistul Fica- medicul personal al lui Ceausescu. Mai tarziu devenindu-i ginere, casatorindu-se cu fiica acestuia. Pe toata perioada facultatii, a fost protejatul profesorului Fica- omul de nadejde al Securitatii, iar la terminarea studiilor ca sa nu fie repartizat prin cine stie ce fundatura din tara, i s-a aranjat un post de medic chirurg la Elias, unde mai tarziu Oprescu devine director.

despre oprescu
22 May 20:06
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate. El, a fost unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare. Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.

despre oprescu
22 May 20:04
+0
VOTURI
-0

Anul acesta, în primăvară, Sorin Oprescu a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să treacă 18 spitale în administrarea Primăriei Capitalei şi a creat în acest scop Direcţia de Administrare a Spitalelor. Pe cine a numit la conducerea direcţiei? Simplu: pe Marius Savu. Pe Sorin Oprescu nu s-a împiedicat de faptul că Marius Savu este partenerul său de afaceri şi că soţia acestuia, Mădălina Anca Savu, îşi exercită profesia de medic într-un cabinet de oftalmologie deschis în cadrul clinicii pe care o patronează. Nu a găsit vreo contradicţie de ordin moral. Din contra! A semnat actul de numire a acestuia într-o funcţie publică fără să clipească.

despre oprescu
22 May 20:00
+0
VOTURI
-0

Anul trecut, în aprilie, Mediafax publica o ştire despre Marius Savu, fostul director al unei importante companii farmaceutice, care a părăsit postul pentru a-şi lansa propriile afaceri. Mediafax consemna faptul că Marius Savu şi-a deschis un cabinet oftalmologic în cadrul Clinicii Medicale Academica, deţinută de Sorin Oprescu. Agenţia de ştiri menţiona şi faptul că Marius Savu nu exclude posibilitatea de a participa la investiţia Academica, în cazul în care acţionarii ar decide să se extindă.

despre oprescu
22 May 19:49
+0
VOTURI
-0

Primarul- felcer Sorin Oprescu are afaceri în domeniul medical. Este acţionar la Medical Prestige SRL unde are 25% din părţile sociale ale societăţii. Firma deţine o mare clinică medicală pe strada Pitar Moş din Capitală, lângă Piaţa Romană, denumită Academica. Partenerii de afaceri ai lui Sorin Oprescu sunt Mircea Oprescu, fiul său, Dorin Gelu Oprescu, fratele său, şi Gizella Galea, soţia lui Aurel Galea, medic şi om de afaceri.

mela
22 May 19:47
+0
VOTURI
-0

Sa vedeti cum se va darama tot ce a construit acest HOT de Oprescu !!! HAHAHA !!! Fugiti oameni buni nu stati pe aproape !! Asa cum a luat-o la vale gazonul de la Arena si sta sa cada, asa va fi si cu pasajul !!!

zeku
22 May 19:44
+0
VOTURI
-0

Prigoana trebuie sa invinga! Numai el ne poate scapa de Oprescu. Ajunge cat a furat cat a mintit , Oprescu a ajuns cel mai costisitor primar din istoria acestei tari, a depasit pana si cheltuielile pe care le face primaria din Paris. !!

gelu
22 May 19:43
+0
VOTURI
-0

Din cate stiu eu softurile nu se breveteaza. Asa ca este un mare excroc. De aia le "vinde", in Canada (undeva departe)ca nici macar nu exista sau au vreo valoare. Vrea sa musamalizeze afacerea, stiind ca nu va mai fi la putere.

cris
22 May 19:42
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nu se desminte in a ne arata pe fata cat este de hot si bandit , continund sa faca afaceri murdare cu amicii lui toti niste baroni si hoti de tara !! Ar trebui sa taca pentru totdeauna si sa nu mai vorbeasca despre PDL !!

mara
22 May 19:39
+0
VOTURI
-0

Oprescu a ajuns cel mai costisitor primar din istoria acestei tari, a depasit pana si cheltuielile pe care le face primaria din Paris. Prigoana este omul potrivit la PG, numai el ne poate scapa de toate NEfacutele lui Oprescu. Prigoana este un bun gospodar, un bun manager, administrator, are simtul raspunderii, este un bun familisti....Este singurul care ar putea recupera tot ce NU a facut banditul de Oprescu. El doar a furat si a mintit, a devenit cel mai risipitor PG din istoria Capitalei. La el totul costa triplu. !!!

vasi
22 May 19:37
+0
VOTURI
-0

Afacerile murdare ale lui Oprescu curg: Oprescu a provocat pierderi de milioane de euro bugetului Sănătăţii. E vorba de hoţiile de la Spitalul Municipal, care în timpul guvernării PSD l-au adus în pragul disperării pe ministrul de Finanţe Mihai Tănăsescu. El a descoperit că mult apreciatul „manager“ nu a justificat, în 2002, cheltuieli de peste 157 miliarde de lei ale instituţiei pe care o păstorea. E vorba şi de ţepele date bugetului Casei Asigurărilor de Sănătate prin închirierea unui soft. !!

andra
22 May 19:36
+0
VOTURI
-0

prigoana este primarul ideal pentru noi, este un om cinstit, un om care stie ce vrea, un om care o sa isi face treaba, nu un agarici ca oprescu!!!

andra
22 May 19:31
+0
VOTURI
-0

Oprescu, e doar un smecher care nu cunoaste administratie si nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele… !!

sar
22 May 19:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu, fura de 4 ani pacalind boboru’!

Oprescu s-a imbogatit in acesti 4 ani cat altii in 20 de ani!

Oprescu, va fura ranjind la voi prostovanii!

Oprescu, are toate firmele personale conduse prin interpusi dar si prin armata de consilieri de la PG sa acapareze toate licitatiile!

Oprescu, este CEL MAI MARE HOT DIN ISTORIA CAPITALEI!

Oprescu, omoara oameni prin diferite metode:

- firma de la Sighet care a distrusvieti, era a lui condusa de un consilier personal din PG

-cainii comunitiari

-capusele ucigase

-toate lucrarile facute prost

Maimuta Oprescu
22 May 19:23
+0
VOTURI
-0

Cuuuuuum???

Oprescu sa fie barbat????

Cum ati crede asta, cand el este FETITA???

De ce va mitrati ca fuge Orescu???

Oprescu, fuge de confruntare, deoarece stie ca-l va prinde Prigoana cu minciunile si hotiile pe care le-a spus si facut!

Oprescu este un las, se ascunde , stie ca n-are cu ce se lauda, totul este un dezastru, ne omoara cu zile acest neorocit de maimutoi felcer si comunist odios.@@

Priviti filmuletul, ASTA E OPRESCU!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=frJbQhyxdnI#!

fag
22 May 19:20
+0
VOTURI
-0

Doar la noi in Romania se poate intampla asa ceva , mai ales cand la conducere este un comunist si un mincinos fara limite. Felicitari Oprescule ai reusit sa faci totul de mantuiala.

kill
22 May 19:17
+0
VOTURI
-0

Acest primar a facut totul de mantuiala. Pe Oprescu nu la interesat de stabilitatea lucrarilor pe care le-a aprobat, pe el la interesat doar banii pe care ii lua de la firme care au doar betivi si oameni care lucreaza fara carte de munca.

hell
22 May 19:15
+0
VOTURI
-0

Marele doctor care ar trebuii sa salveze vietile oamenilor , numai ca la Oprescu e invers …mai ales cand el face aceste “proiecte”.

greu
22 May 19:12
+0
VOTURI
-0

Nu mai merita Oprescu sa mai fie primar , nu stiu cum isi permite sa mai iasa in fata si sa cerseasca voturi cu proiecte care trebuia sa le termine de ceva timp , el a crezut ca daca le deschide si le termina pana in timpul campaniei asa va mai atrage ceva voturi , din partea mea nu va primi nimica ….is satul de el.

gril
22 May 19:06
+0
VOTURI
-0

Doctorul Cio..mu is se mai spune lui Oprescu , ar fi in stare sa ne extermine ca el sa o duca bine , din toate proiectele pe care lea facut a furat cu nerusinare si din cate vad nu ii ajunge mai vrea un mandate …….JOS CU EL

ger
22 May 18:51
+0
VOTURI
-0

Daca Oprescu va fi votat din nou ca primar general Capitala va avea de suferit mai mult de cat a suferit pana acuma , si pe langa asta vom avea si noi de suferit , feritiva de tot ce a facut Oprescu ca va poate distruge.

dar
22 May 18:48
+0
VOTURI
-0

Fura , minte , promite si nu face nimic pt ca nu are nici un interes sa faca ceva pt cetateni …..numai de prostii sa tinut in mandatul lui. Sper sa nu mai fie votat , ca sa avem un Bucuresti curat.

dur
22 May 18:44
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa il dam jos pe acest hot din PG ….Totul ce a facut Oprescu arata jalnic …nu ma mai mira nimic , nu avem nimic calumea in Bucuresti de cand acest hot a ajuns primar.

love
22 May 18:42
+0
VOTURI
-0

Se vede ce a facut Oprescu in Bucuresti…doar ravagii si stricaciuni si multe gropi.

mario
22 May 18:39
+0
VOTURI
-0

pfff..ce comentarii ma doare capul.

astia trebuiau sa stea la racoare ...ohh ho ho...de mult fratilor.Cum puteti pune in discutie macar 1% credibilitate?...numai in romania se intampla...hotii stau liberi si conduc...bravo lor daca se poate...

intr-o tara normala astia erau ridicati in prima secunda...

fac pariu cel mai mic control rudimentar si astia doi oprescu si prigoana merg la racoare?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h