Afterschool, complex sportiv cu bazin și locuri de joacă. Rectificare bugetară în Sectorul 3RECTIFICARE BUGET 2015, SECTOR 3. Consiliul Local al Sectorului 3 (CLS3) a aprobat în ședința extraordinară din 9 iunie modificarea investițiilor curprinse în cele două contracte de credit pe care le are Primăria cu BCR și ING Bank NV Amsterdam - Sucursala București. De asemenea, consilierii au aprobat rectificarea bugetară pentru anul 2015, alocând astfel mai multe fonduri pentru modernizarea miniparcurilor, a locurilor de joacă și a spațiilor verzi, efectuarea documentației pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe și realizarea investițiilor pentru sistemul rutier de pe raza Sectorului 3.

Investitii de anvergura la Primaria Sectorului 3. Ce noutati aduce noua rectificare bugetara pe 2015
Investiții de anvergură la Primăria Sectorului 3. Ce noutăți aduce noua rectificare bugetară pe 2015
Foto: B365.ro

RECTIFICARE BUGET 2015, SECTOR 3. Executivul Sectorului 3 a propus la ultima ședință a CLS3 modificarea listei investițiilor realizate cu fonduri din creditul contractat de la ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucrești pentru "a asigura resursele financiare pentru reabilitarea și modernizarea unor săli de sport la unitățile de învățământ, reabilitare-modernizare a unor unități de învățământ, amenajare sisteme de iluminat și de irigații în parcurile din sector, construire sală activități festive, complex sportiv cu bazin de înot, modernizare locuri de joacă etc.".

De asemenea, consilierii au aprobat și modificarea listei de investiții cuprinse în creditul contractat de la BCR. Astfel, potrivit expunerii de motive a hotărârii, Primăria Sectorului 3 intenționează să construiască un imobil cu funcțiunea de afterschool, să realizeze lucrări de reconversie funcțională la Școala 80 - Școala Bosianu, să amenajeze terenuri prin sistematizarea lor pe verticală, să modernizeze sistemul rutier și să reabiliteze blocurile de locuințe de pe raza sectorului.

RECTIFICARE BUGET 2015, SECTOR 3. În cadrul ședinței, consilierii locali ai Sectorului 3 au aprobat și un nou proiect de rectificare bugetară pentru anul 2015. Veniturile bugetului local al Sectorului 3 pentru anul 2015 au ajuns astfel la 850.322.060 de lei, iar cheltuielile reprezintă 852.822.060 de lei.

Rectificarea a adus o majorare de alocări bugetare la capitolul Învățământ cu 3.466.540 lei pentru o mai bună funcționare a unițăților școlare. 

INVESTIȚII 2015, SECTORUL 3: La capitolul Cultură, recreere și religie a fost alocată suma de 4.339.890 lei pentru întreținerea grădinilor publice, parcurilor, zonelor verzi.

CITEȘTE ȘI: Întreținerea spațiilor verzi din Sectorul 3, concesionată pe 8 ani. CINE A CÂȘTIGAT LICITAȚIA

În raportul proiectului privind rectificarea bugetului Sectorului 3 pe anul 2015 se arată că "în urma modificării structurii direției, aceste sume sunt destinate în principal întocmirii documentațiilor și execuției lucrărilor necesare modernizării miniparcurilor, a locurilor de joacă, dar și a spațiilor verzi de pe raza Sectorului 3".

CITEȘTE ȘI: Aproape 1500 de blocuri, incluse în programul local de REABILITARE TERMICĂ din Sectorul 3

O altă modificare importantă se înregistrează la capitolul Locuințe, servicii și dezvoltare publică. Bugetul secțiunii de Dezvoltare a fost majorat cu 4.000.000 de lei pentru "cheltuieli de capital, întocmirea documentației necesare efectuării de lucrări pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din sector".

BUGET 2015 SECTORUL 3. REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor și modernizarea școlilor-prioritare în 2015

Pentru secțiunea de Dezvoltare de la Transporturi a fost alocată o sumă suplimentară de 2.117.500 lei pentru cheltuieli de investiții în ceea ce privește modernizarea sistemului rutier.

Etichete: Învăţământ, investitii, locuri de joacă, modernizare, reabilitare termică, Sectorul 3, spatii verzi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE