Investiţii de aproape 3 milioane de euro la spitalele Foişor şi Colţea, în 2010Sorin Oprescu a verificat investitiile facute la spitalele Foisor si Coltea (Foto: Grup RC)
Sorin Oprescu a verificat investițiile făcute la spitalele Foișor și Colțea (Foto: Grup RC)

La Spitalul Foişor, Sorin Oprescu a vizitat secţia de radiologie care a fost reabilitată de Primăria Municipiului Bucureşti, blocul operator dotat şi reabilitat precum şi dotările făcute la secţia de terapie intensivă. . "Este un spital preluat de Primăria Municipiului Bucureşti de acum doi ani, care începe acum să funcţioneze ca o unitate performantă", a declarat edilul-şef

La Spitalul Foişor au fost reparate şi date în folosinţă o serie de spaţii situate la etajul 2, urmând ca anul viitor în curtea interioară să fie construit un nou corp al Spitalului Foişor. În total, în anul 2010, Primaria a investit la Spitalul Foisor, pentru echipamente, suma de 9 milioane de lei.

Pentru Spitalul Colţea, au fost alocaţi 800.000 de euro pentru dotările noi. În acest moment, Spitalul Colţea este în mare parte finalizat, iar în ceea ce priveşte renovarea şi dotarea secţiilor, 85% dintre acestea au fost deja date în folosinţă. Aici urmează a demara construcţia şi dotarea compartimentului de transplant medular. Camera albă (sau sterilă) este deja în procedură de achiziţie. Acest compartiment de transplant medular va fi singurul funcţional de acest tip din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Spitalelor, noul compartiment va fi terminat la sfârşitul primului semestru al anului 2011.


Etichete: dotări, Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, Spitalul Colţea, Spitalul Foişor

0/3 COMENTARII
Nume*
02 Aug 15:29
+0
VOTURI
-0
jPGMvy , [url=http://vetvqfdwgmlu.com/]vetvqfdwgmlu[/url], [link=http://ukvafkjwffgx.com/]ukvafkjwffgx[/link], http://dxfwdzsiebiy.com/
Nume*
31 Jul 20:08
+0
VOTURI
-0
ZfAj61 , [url=http://hphsaecfculj.com/]hphsaecfculj[/url], [link=http://ebqwbqdpwdha.com/]ebqwbqdpwdha[/link], http://kniotmljjexe.com/
Nume*
30 Jul 20:02
+0
VOTURI
-0
Cineva pentru care msnaia este zeul suprem (de exemplu faranume ) va avea intotdeauna argumente impotriva bicicletei. Ca e prea cald (nu te obliga nimeni sa mergi la 30 de grade pe bicicleta), sau prea frig (mai pui o caciula, manusi), ca ploua sau bate vantul din fata. Din pacate, mannes, aceasta este mentalitatea generala in Romania. Ei nu vor sa stie ca in Elvetia e mai frig, ca in Danemarca ploua mult mai mult ca in Romania si bate vantul in draci sau ca in Budapesta e mult mai cald decat la Brasov si totusi acolo lumea merge in masa pe bicicleta, inclusiv pensionarii la cumparaturi, parinti cu copii mici in carucioare trase de bicicleta.Cel mai mult ma supara faptul ca acest primar (pe care il apreciez pentru multe lucruri ok facute) distruge trotuarele si zonele verzi pentru a le da autoturismului. Si asta pe bani multi.
Mioara
12 Dec 11:23
+0
VOTURI
-0

Nimeni nu-si doreste sa aiba nevoie de transplant medular!Dar Oprescu nu putea lasa Bucurestiul fara o asemenea sectie .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE