Ioan Becali, dus din penitenciar direct la Spitalul Floreasca pentru operaţieIoan Becali a lipsit, miercuri, de la Judecătoria Sectorului 4, unde s-a analizat o nouă cerere de eliberare condiţionată. Becali a fost dus de la penitenciar direct la Spitalul Floreasca pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Ioan Becali, dus din penitenciar direct la Spitalul Floreasca pentru operatie
Ioan Becali, dus din penitenciar direct la Spitalul Floreasca pentru operaţie

Judecătoria Sectorului 4 a respins miercuri o nouă cerere de eliberare condiționată depusă de fostul impresar Ioan Becali, care execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Instanța a admis o excepție invocată de procurori, pe motiv că Ioan Becali avea dreptul să reitereze o cerere de eliberare condiționată abia în luna iunie.

Decizia instanței nu este definitivă.

Ioan Becali a fost transferat la Penitenciarul Jilava de la Penitenciarul Poarta Albă, însă el nu a fost prezent în sala de judecată. Avocatul acestuia a anunțat că fostul impresar este internat la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

În ultimele luni, instanțele din județul Constanța au respins mai multe cereri de eliberare condiționată depuse de Ioan Becali.

Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie 2014, alături de alți reprezentanți ai fotbalului românesc. În detenție, acesta a scris trei cărți, reușind astfel să își reducă pedeapsa cu 90 de zile.

Cum s-a transformat Ioan Becali, după doi ani de ÎNCHISOARE

"Daca inainte era arogant si le vorbea tuturor in nas, acum s-a transformat radical. Zambeste, vorbeste cu toata lumea, se adreseaza angajatilor inchisorii cu "domnule", este numai lapte si miere. Ceilalti detinuti s-au frecat la ochi cand au vazut cat de mult s-a transformat Ioan Becali, nu le venea sa creada. Daca inainte nu baga lumea in seama si nu permitea mai nimanui sa se apropie de el, acum este extrem de sociabil. Ramane de vazut daca asta il va ajuta in fata instantei de judecata", spun surse citate de Cancan.

Ioan Becali vrea să faca impresie bună pentru ca la sfarsitul acestei luni judecatorii vor lua in discutie cererea sa de eliberare conditionata. Pana acum, judecatorii i-au respins toate cererile de eliberare. Fostul impresar nu s-a dat insa batut, iar pe 24 februarie judecatorii vor decide daca-l elibereaza conditionat.

Etichete: interventie chirurgicala hernie de disc, Ioan Becali, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE