Ioan Neculaie, eliberat condiționat din închisoareMagistrații Tribunalului Brașov au dispus miercuri, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiționată a omului de afaceri brașovean Ioan Neculaie, în dosarul în care a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ioan Neculaie, eliberat conditionat din inchisoare
Ioan Neculaie, eliberat condiționat din închisoare

''Magistrații au dispus miercuri eliberarea condiționată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestația Ministerului Public.

Decizia este definitivă'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brașov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. El a fost reținut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.


Etichete: arme si munitii, eliberare condiţionată, închisoare, ioan neculaie

0/1 COMENTARII
nnnx
20 iun 16:42
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor! https://petitieonline.net/petitie/02366149 Distribuiți!La cât mai mulți semnatari!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE