Ioan Rus a fost sancționat, după ce i-a jignit pe românii din străinătateFostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a primit un avertisment din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce i-a jignit pe românii din străinătate. 

Ioan Rus a fost sanctionat, dupa ce i-a jignit pe romanii din strainatate
Ioan Rus a fost sancționat, după ce i-a jignit pe românii din străinătate

Fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a primit un avertisment din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce i-a jignit pe românii din străinătate, scandal în urma căruia și-a dat demisia. 

Președintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat, pentru HotNews.ro, că decizia a fost adoptată în unanimitate de Consiliu, miercuri. Astfel, CNCD a decis unanim că declarațiile lui Ioan Rus constituie fapte de discriminare și aduc atingere demnității umane pentru cetățenii români, care lucrează în afara țării și familiile acestora.

Csaba Asztalos a explicat că această sancțiune a fost luată deoarece s-a avut în vedere că Ioan Rus a demisionat din funcția de ministru al Transporturilor, după aceste declaratii, și și-a cerut scuze.

Etichete: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, diaspora, ioan rus, români, sancţiune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h