Proteste în toată ţara. Se cere demisia Guvernului PontaVineri au loc mai multe proteste în țară prin care se cere demisia Cabinetului Victor Ponta. 

Proteste in toata tara. Se cere demisia Guvernului Ponta
Proteste în toată ţara. Se cere demisia Guvernului Ponta

Un protest prin care se susţine motiunea de cenzură a început, la ora 10:00, la Iaşi, iar la Timişoara este anunţat un miting începând cu ora 11.00.

De asemenea, s-au mai anunţat proteste la Târgu Jiu, unde sunt aşteptate peste 500 de persoane, la Deva şi la Sfântu Gheorghe.

Şi la Bucureşti era programat un ”lanţ uman” în jurul Palatului Parlamentului, în timpul dezbtarii moţiunii de cenzură, însă liderii PNL au anunţat, miercuri, că renunţă la acţiunea de protest

În jur de o mie de persoane au protestat, joi seară, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, cerând demisia premierului Victor Ponta. Aceştia au scandat "Demisia!", "Jos, Ponta, Jos! Eşti un mincinos!". Un protest similar s-a desfăşurat şi în Bucureşti, unde aproximativ 500 de persoane s-au strâns în Piaţa Universităţii.

În Capitală, participanţii intenţionau să pornească într-un marş pe traseul Piaţa Universităţii - Palatul Parlamentului. Însă, după ora 20:30 însă, protestul a început să se stingă, la Universitate rămânând doar câteva zeci de persoane împrăştiate în grupuleţe.

Sursa: realitatea.net

Etichete: guvernul ponta, miting, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE