Ioana Petrescu, propusă de Ponta pentru funcția de vicepreședinte BEI. Salariul: 35.000 EURO/LUNĂPremierul Victor Ponta o propune pe Ioana Petrescu, fost ministru de Finanțe, pentru  a-l înlocui pe Mihai Tănăsescu în funcţia de vicepreşedinte la Banca Europeană de Investiţii. Salariul lunar aferent acestei funcții este de 35.000 euro. 

Ioana Petrescu, propusa de Ponta pentru functia de vicepresedinte BEI. Salariul: 35.000 EURO/LUNA
Ioana Petrescu, propusă de Ponta pentru funcția de vicepreședinte BEI. Salariul: 35.000 EURO/LUNĂ

Ioana Petrescu, fost ministru de Finanţe, ar putea fi noul vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii, funcție remunerată cu 35.000 euro pe lună, potrivit ZF. 

Petrescu este propunerea premierului Victor Ponta pentru a-l înlocui pe Mihai Tănăsescu până când se termină mandatul alocat României, adică un an. 

Propunerea a fost discutată în ultimele săptămâni, inclusiv la Cotroceni, având în vedere că este o poziţie de reprezentare externă, care revine României în urma negocierilor politice la nivelul Uniunii Europene şi nu în urma unui concurs independent care este câştigat de un candidat.

Etichete: Banca Europeană de Investiţii, Ioana Petrescu, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
andrei
03 sep 17:18
+0
VOTURI
-0
Daca Iohannis ii pupa mana si o trimite la BEI cu binecuvantarea lui Ponta, cand sunt multi multi oameni foarte bine pregatiti care asteapta de ani de zile (unii chiar de o viata), atunci STIM CE AM VOTAT ! :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE