Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta: Traficul din Capitală este infernal. Reacţia PRIMARULUIKlaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun "măsuri serioase".  Ulterior, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a răspuns lui Iohannis.

Klaus Iohannis pe bicicleta in Bucuresti
Klaus Iohannis pe bicicletă în Bucureşti

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de culoare deschisă şi cu un tricou negru, Klaus Iohannis a ieşit la o plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, apoi a stat de vorbă cu jurnaliştii pe mai multe teme: mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

"Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta (...) Am făcut 3 minute de la reşedinţă şi până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse", le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au asşteptat la Arcul de Triumf.

Reacţia Gabrielei Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a răspuns preşedintelui, ea afirmând că această problemă nu este de acum şi că Bucureştiul nu se poate compara cu Sibiul, care "are doar 150.000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei". "Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?", a spus, ironic, Gabriela Firea.

Etichete: bicicleta, firea, iohannis, trafic Bucureşti

0/2 COMENTARII
nnnx
24 apr 10:25
+0
VOTURI
-0
Aleile parcurilor sunt pentru pietoni.Nu pentru biciclete care sunt mijloace rutiere.
MARINELU
24 apr 10:20
+0
VOTURI
-0
A iesit in campanie electorala?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE