Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de acţiune pentru a face din Diaspora prioritate naţionalăPreşedintele Klaus Iohannis a declarat că a cerut Guvernului o foaie de parcurs pentru a face din diaspora o prioritate naţională.

Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora prioritate nationala
Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de acţiune pentru a face din Diaspora prioritate naţională
Foto: evzmonden.ro

"Ştiu că prin muncă, tenacitate, ambiţie şi curaj, voi, românii plecaţi în afara graniţelor, aduceţi valoare comunităţilor în care trăiţi şi faceţi cinste României, în numeroase domenii. M-aş bucura ca experienţa pe care aţi dobândit-o în străinătate să poată fi pusă în slujba ţării noastre. În acest sens, am cerut deja Guvernului o Foaie de Parcurs pentru a face din Diaspora o «prioritate naţională» în mod real. Astfel, nu vom irosi potenţialul românilor de peste hotare, care pot contribui la dezvoltarea României, fie întorcându-se în ţară, fie reprezentând imaginea ei în lume", se arată în mesajul transmis de președinte.

Iohannis a transmis un mesaj în acest sens și pe Facebook, având în vedere că azi e Ziua Românilor de Pretutindeni, care se sărbătoreşte în fiecare an, în ultima duminică a lunii mai.

Etichete: diaspora, iohannis, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
andy
30 mai 10:04
+0
VOTURI
-0
Băăăăăi, mutalăule! Dacă vrei să te placă dispora, arată-ne că statul român nu-și extrădează cetățenii doar așa, ca să fim slogoii lumii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h