Iohannis, către români: Într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot. Aşadar, votaţiPreşedintele Klaus Iohannis a adresat, miercuri, un îndemn românilor să meargă la vot pe 26 mai, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, deoarece într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

„Prima temă - justiţia. Aştept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupţi la prima întrebare, în sensul că da, suntem de acord cu interzicerea... Suntem de acord cu interzicerea corupţiei am vrut să spun, dar din păcate aşa departe nu putem să mergem şi atunci putem să spunem da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupţie", a afirmat preşedintele.

„A doua chestiune. Da, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiţiei şi în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem şi alegeri europarlamentare, avem şi referendum. Ambele, dragii mei, sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României, iar într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot. Aşadar, votaţi pe 26 mai!", a mai declarat Klaus Iohannis.

 

Etichete: alegeri, iohannis, vot

0/3 COMENTARII
MARINELU
16 mai 14:22
+0
VOTURI
-0
Votati pentru a scapa de trimisul satanei de la Cotroceni!
Ceausescu
15 mai 16:10
+0
VOTURI
-0
Daca nu am fi de acord cu politicienii corupti, dl. presedinte Iohannis AR FI PRIMUL care ar trebui sa plece (si urmatorul ar fi Dragnea).
Xulescu
15 mai 16:09
+0
VOTURI
-0
#boicot #stauacasa
Este un referendum al urii si intolerantei, pe bani publici cheltuiti degeaba!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h