Iohannis: Dacă voi câştiga alegerile prezidenţiale,vom depune moţiune pentru a da jos Guvernul PontaALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohanis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale din acest an, a declarat ca, daca va castiga alegerile, Alianta Crestin-Liberala va incerca sa creeze o noua majoritare care, printr-o motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta.

Iohannis: Daca voi castiga alegerile prezidentiale,vom depune motiune pentru a da jos Guvernul Ponta
Iohannis: Dacă voi câştiga alegerile prezidenţiale,vom depune moţiune pentru a da jos Guvernul Ponta
Foto: debanat.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "In conditiile in care batalia pentru Cotroceni se va da intre mine si premierul in functie, castigarea de catre mine a alegerilor prezidentiale echivaleaza inclusiv cu o sanctiune a primului-ministru. Prezidentialele reprezinta o noua relegitimare si o reasezare a scenei politice. Daca cetatenii considera ca proiectul meu pentru Romania este mai potrivit decat cel al domnului Ponta, atunci Alianta Crestin-Liberala va avea toata legitimitatea sa formeze in jurul sau o noua majoritate parlamentara care, prin motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta", a declarat Iohanis, intr-un interviu pentru Puterea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul aliantei dintre PNL si PDL a mai spus ca "proiectul meu pentru Romania este unul pe 10 ani".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohanis a exlus insa o confruntare televizata cu Victor Ponta, spunind ca "Nu vad insa cum ar fi posibila o astfel de dezbatere, avand in vedere discursul necivilizat, axat pe atacuri pe care deja l-a abordat domnul Ponta".

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, Klaus Iohannis presedinte, moţiune de cenzură, motiune de cenzura impotriva Guvernului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h