Iohannis, despre incendiul din Capitală: Sunt cutremurat şi profund îndurerat de tragicul evenimentPreşedintele Klaus Iohannis declară că este "cutremurat şi profund îndurerat" de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru naţiune şi pentru el personal şi că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie, informează Mediafax. Premierul Victor Ponta nu se află în țară, fiind în deplasare în MExic. 

Klaus Iohannis, dupa rezultatele din Marea Britanie: "Regretam acest vot, dar il respectam"
Klaus Iohannis, după rezultatele din Marea Britanie: "Regretăm acest vot, dar îl respectăm"
Foto: realitatea.net

"Sunt cutremurat şi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toţi, pentru naţiunea noastră şi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie" spune preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin şi îi roagă să aibă încredere că instituţiile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele "catastrofei".

"Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaţi în operaţiunile de salvare şi îi rog să aibă încredere că instituţiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toţi să fim alături de familiile îndurerate şi să dăm dovadă de solidaritate şi de compasiune", mai spune preşedintele.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE