Iohannis, după atentatul din Turcia: E nevoie de mai multă fermitate în combaterea terorismuluiPreşedintele Klaus Iohannis condamnă atentatele care au avut loc în ultimele două zile în Turcia şi în Irak. El consideră că este nevoie de "mai multă fermitate şi coordonare" a eforturilor pentru combaterea terorismului.

SONDAJ: Pe cine ar alege sibienii ca primar, in locul lui Klaus Iohanns
SONDAJ: Pe cine ar alege sibienii ca primar, în locul lui Klaus Iohanns
Foto: realitatea.net

"Terorismul face, din păcate, numeroase victime la început de an. Condamn atentatele din Turcia şi Irak şi reiterez determinarea României de a lupta, alături de comunitatea internaţională, împotriva terorismului. Cred că e nevoie de mai multă fermitate şi coordonare a eforturilor tuturor statelor lumii pentru a combate acest flagel", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale citat de mediafax.ro.

De asemenea, şeful statului a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi a exprimat solidaritatea României cu autorităţile statelor afectate.

Zece persoane, majoritatea turişti germani, şi-au pierdut viaţa, marţi, în urma unui atac sinucigaş care a avut loc la Istanbul, Turcia. Premierul turc Ahmet Davutoglu afirmă că gruparea Statul Islamic (SI) se află în spatele atacului, relatează AP în pagina electronică. Autorităţile turce afirmă că un cetăţean sirian în vârstă de 28 de ani a comis marţi atacul din cartierul istoric Sultanahmet din Istanbul, un important centru turistic.

Etichete: atentat, atentat turcia, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE