Iohannis, după întâlnirea cu Avocatul Poporului: Mi-a promis că va analiza cu celeritatePreşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, că acesta i-a promis că va analiza cu celeritate Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind modificarea codurilor penale. Şeful statului a spus că speră că mâine sau poimâine acesta va lua decizia corectă în privinţa sesizării Curţii Constituţionale. Iohannis a susţinut că există precedent şi că OUG poate fi atacată la Curte de Avocatul Poporului chiar dacă prevederile acesteia nu au intrat în vigoare.

UPDATE 12:24 - Iohannis: Avocatul Poporului mi-a promis că va analiza cu celeritate. Sper ca mâine sau poimâine să ia decizia corectă

Preşedintele a mai spus că, dincolo de argumentele juridice, Avocatul Poporului trebuie să se uite şi în jur, la faptul că România este revoltată..

UPDATE: 12:08 - Preşedintele Iohannis a sosit la sediul Avocatului Poporului

"Am decis să fac o vizită Avocatului Poporului, având în vedere că este, aşa cum spune denumirea, Avocatul Poporului, iar poporul este foarte supărat pe această situaţie. După părerea mea, Avocatul Poporului are şi instrumentele şi oportunitate de a ataca această OUG, care modifica aseară Codul penal şi Codul de procedură penală şi pentru a vedea ce se poate face am venit personal să discut cu Avocatul Poporului, domnul Ciorbea", a spus preşedintele la sosire.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat de către Victor Ciorbea. "Vorbim la finalul discuţiei", a spus acesta după declaraţia preşedintelui.

Etichete: Avocatul Poporului, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
mmm
01 Feb 20:55
+0
VOTURI
-0
Ce e poporul ? Milioanele care au votat sau cateva zeci de mii din strada ?
De ce nu strigati sa abroge si ordonanta de anulare a taxei auto sau a salariului minim ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE