Iohannis îi dă REPLICA lui Dragnea: "Nu am încălcat Constituţia"Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu a încălcat Constituţie prin solicitarea adresată liderului PSD, Liviu Dragnea, de a se retrage de la şefia PSD în urma condamnării la 2 ani de închisoare cu suspendare, în Dosarul Referendumului.

Iohannis ii da REPLICA lui Dragnea: "Nu am incalcat Constitutia"
Iohannis îi dă REPLICA lui Dragnea: "Nu am încălcat Constituţia"

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat că nu i-a cerut demisia liderului PSD Liviu Dragnea, după condamnarea acestuia la doi ani cu suspendare în dosarul "Referendumul", ci doar i-a transmis că, în opinia sa, că ar fi bine să renunţe la conducerea partidului.

"Cu siguranţă nu am încălcat Constituţia. Nu am cerut demisia domnului Dragnea, pentru că nici nu am cum să cer demisia domnului Dragnea. Eu nu sunt membru PSD şi nu am această cădere. Este adevărat că i-am spus lui Liviu Dragnea că, după părerea mea, ar fi bine să renunţe la conducerea partidului. Evident, dacă va o va face sau nu, este decizia domniei sale", a precizat Iohannis.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că i s-a părut "deplasată", "aproape în zona de neconstituţionalitate" solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte demisia sa din funcţia de preşedinte al PSD, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".

Etichete: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE