Iohannis la PROTEST: O gaşcă de politicieni cu probleme penale vrea să slăbească statul de dreptPreşedintele Klaus Iohannis a stat aproximativ un sfert de oră în mijlocul manifestanţilor şi a spus că este inadmisibil să fie schimbate legile în modul în care se intenţionează şi că oamenii au de ce să fie indignaţi.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"Am venit aici în Piaţa Universităţii, ca şi miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Ori aşa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi", a spus Iohannis la sosire.

Preşedintele a fost aplaudat şi i-a fost scandat numele. "Avem preşedinte", "Iohannis e cu noi", "România cere: fără graţiere" au scandat protestatarii.

Iohannis a stat aproximativ un sfert de oră în mijlocul manifestanţilor, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat.

Etichete: graţiere, Klaus Iohannis, legea gratierii, protest Bucuresti, protest legea gratierii, proteste București, proteste la guvern

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE